ondernemer in beeld

Reyer Lafeber

Reyer Lafeber

Het is haast idyllisch, de plek waar onze winkel in Vreeswijk gevestigd is. Aan de Dorpstraat, gelegen aan het water en de oude sluis. De winkel zelf is bescheiden opgezet wat de aanspraak persoonlijk en behaaglijk maakt.

bekijk ondernemer

Nieuws

  • Bas van Meegen ondernemer van het jaar

    De voorzitter van Ondernemersvereniging Vreeswijk, Bas van Meegen, is afgelopen zaterdag ondernemer van het jaar geworden tijdens de Nieuwegein Awards. De ondernemer achter zowel Dagwinkel Vreeswijk a ...

    ondernemers

Facebook

Beau Visage Huidadviescentrum heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.

Houd je lichaam en geest in balans door middel van een heerlijke oliepakkingsmassage.

www.beau-visage.nl
Tel: 030 - 606 3326
... Bekijk meerBekijk minder

Houd je lichaam en geest in balans door middel van een heerlijke oliepakkingsmassage.

www.beau-visage.nl
Tel: 030 - 606 3326

Dagwinkel Vreeswijk heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.

Dames & Heren, Hier zijn de appels en de peren!

Elstar Appel, Delcorf Appel of Triomphe de Vienne Per kilo slechts € 1,49!

Dagwinkel Vreeswijk #DAGactie #Fruit
... Bekijk meerBekijk minder

Dames & Heren, Hier zijn de appels en de peren!

Elstar Appel, Delcorf Appel of Triomphe de Vienne Per kilo slechts € 1,49! 

Dagwinkel Vreeswijk #DAGactie #Fruit

Recept van de Week!
Kabeljauw uit de oven
Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 45 minuten

Bereiding:
Schep de aardappelpartjes in een ovenschaal om met olijfolie. Zet de schaal in de oven en zet deze op 225 °C. Bak de aardappeltjes, vanaf het moment dat de oven op temperatuur is, 15-20 minuten. Snipper ondertussen de ui, snijd de courgette in dikke gehalveerde plakjes, en de tomaten in partjes. Neem de aardappeltjes uit de oven. Meng de courgette, de ui en de tomaten door de aardappelen. Smeer de stukken kabeljauw rondom in met olijfolie, bestrooi ze met wat peper en zout en leg ze op het aardappel-groentemengsel in de ovenschaal. Bedek de stukken vis met aluminiumfolie om uitdroging te voorkomen. Bak de schotel in de oven in 25-30 minuten gaar.

Ingrediënten:
400 gr kabeljauwfilet
600 gr aardappelpartjes
1 courgette
5 tomaten
1 rode ui
5 el olijfolie
peper en zout uit de molen

Alle producten zijn bij ons in de winkel verkrijgbaar!
Dagwinkel Vreeswijk #Recept #Vis
... Bekijk meerBekijk minder

Recept van de Week!
Kabeljauw uit de oven
Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 45 minuten

Bereiding:
Schep de aardappelpartjes in een ovenschaal om met olijfolie. Zet de schaal in de oven en zet deze op 225 °C. Bak de aardappeltjes, vanaf het moment dat de oven op temperatuur is, 15-20 minuten. Snipper ondertussen de ui, snijd de courgette in dikke gehalveerde plakjes, en de tomaten in partjes. Neem de aardappeltjes uit de oven. Meng de courgette, de ui en de tomaten door de aardappelen. Smeer de stukken kabeljauw rondom in met olijfolie, bestrooi ze met wat peper en zout en leg ze op het aardappel-groentemengsel in de ovenschaal. Bedek de stukken vis met aluminiumfolie om uitdroging te voorkomen. Bak de schotel in de oven in 25-30 minuten gaar.

Ingrediënten:
400 gr kabeljauwfilet 
600 gr aardappelpartjes 
1 courgette 
5 tomaten 
1 rode ui 
5 el olijfolie 
peper en zout uit de molen

Alle producten zijn bij ons in de winkel verkrijgbaar!
Dagwinkel Vreeswijk #Recept #Vis