Filosofie

Toen Reyer twintig jaar geleden zijn eerste winkel opende, wist hij precies wat hij wilde. Om zich heen zag hij veel collega’s die hun werk naar behoren deden maar hij miste de passie die hij juist zo belangrijk vindt. Opgegroeid met een diep geworteld respect en ontzag voor de onbetaalbare rijkdom aan indrukken waar we dankzij onze zintuigen dagelijks van genieten, nam Reyer zich voor zijn klanten het beste te bieden wat er in de wereld aan kennis en kundigheid voorhanden was. Mede om die reden was Reyer in 1999 één van de initiatiefnemers van Eyescan waar ze als één van de eersten in Nederland ooglaserbehandelingen aanboden. Dankzij dat initiatief kunnen we al onze klanten bij Reyer Lafeber Eyecare & Eyefashion de opties van een mooie bril met de beste glazen, deskundig aangepaste contactlenzen, een ooglaserbehandeling of een oplossing met implantlenzen bieden. Doelstelling is altijd een maximaal kijkcomfort zodat u optimaal kunt genieten van wat u ogen u te bieden hebben. Goed zien is een onbetaalbaar groot goed waarvan we ons het immense belang soms te weinig beseffen. Samen met het team van gediplomeerde, ervaren en deskundige opticiens en optometristen wilt Reyer er alles aan doen om de gezondheid van uw ogen te bewaken en u het best denkbare kijkplezier de bezorgen.

Onze Merken

Reyer Lafeber by Reyer Lafeber, schitterende monturen met de hand vervaardigd uit de mooiste platen. De basisgrondstof van deze platen is katoenacetaat, een natuurproduct, waardoor het antiallergeen is. Als een zuiver, waardevol en massief materiaal onderscheidt het zich van moderne kunststoffen. De modellen zijn een eigen design van Lafeber en worden door een klein familiebedrijf in Noord-Italië gemaakt. De pasvorm en kwaliteit zijn van superieure kwaliteit. Talrijke controles en de vaardigheid van ervaren vakmensen resulteren in een product waarmee de dragers veel comfort en plezier ervaren.

 

Houdt u van retro-chique? Dan zijn de brillen van Face à Face wellicht iets voor u! Pascal
Jaulent en Nadine Roth willen met hun brillen de wereld mooier maken, bijdragen aan een goed gevoel en de huidige trends vatten. Met architectuur, eigentijds design en mode als inspiratiebronnen ontwerpt Face à Face de mooiste brillen- en zonnebrillencollecties. Met de fifties look, de vrouwelijke cateye-vorm en prints uit de jaren ’80 voldoet de brillencollectie aan alle trends van dit moment, maar wel met een eigen twist.

 

Maak een statement. Met LINDBERG eyewear laat je de wereld zien dat je een andere mentaliteit hebt, en dat je een kenner bent op het gebied van uitzonderlijk design en hoogwaardige materialen. Elk montuur is een statement over esthetiek, technische innovatie en feilloos vakmanschap. Discreet uitmuntend
. Alles wat zij doen heeft zijn wortels in de Deense designtraditie van discrete, klassieke elegantie en zorgvuldige eenvoud. LINDBERG designs hebben tientallen prestigieuze designprijzen gewonnen. LINDBERG monturen zijn uniek. LINDBERG gaat prat op een unieke combinatie van resolute aandacht voor details, gepatenteerde technologie en individueel vakmanschap om een opmerkelijke visuele impact te kunnen maken.

 

Het jonge Duitse brillenmerk is opgericht met een holistische bedrijfsfilosofie die ervoor zorgt dat alle afdelingen en het atelier onder één dak gevestigd zijn: The MYKITA HAUS. Het gebouw is een voormalig kinderdagverblijf geweest en tevens de inspiratiebron voor de bedrijfsnaam. Het is een samenvoeging van MY (mijn) KITA (kinderdagverblijf). Alle monturen in de collectie zijn gemaakt van edelstaal en onderscheiden zich door eenvoud en technische snufjes, waaronder de scharnierconstructie zonder schroeven. Ook de manier waarop de glazen in het frame gevat worden, is zeer bijzonder. De subtiele details maken de brillen af. De ontwerpers zijn constant op zoek naar intelligente technische oplossingen voor een beter draagcomfort. De brilmonturen van Mykita vallen op door het creatief gebruik van moderne materialen.

 

Het merk Oakley spreekt voor zich. De zonnebrillen worden wereldwijd gedragen door veel topsporters, in alle takken van sport zoals wielrenner Lance Armstrong. In de tennis- en watersport is Oakley eveneens een bijzonder gewaardeerde zonnebril. De glazen zijn in talloze uitvoeringen te verkrijgen zodat er altijd een glas type te vinden is die perfect aansluit bij de wensen van de drager. Het materiaal van de lenzen is licht van gewicht waardoor de bril comfortabel draagt en beschermt de ogen tegen ultra violette straling. Een polariserende lens voorkomt hinderlijke schitteringen en reflecties van zonlicht op gladde oppervlaktes en water

 

Polo is een van de brillenlijnen van Polo Ralph Lauren, het beroemde modehuis van de Amerikaanse ontwerper en stijlicoon Ralph Lauren. Waar de brillenlijnen RALPH en Ralph Lauren zich richten op de vrouw, is de brillencollectie van Polo helemaal gericht op de stijlvolle man van nu
. In de brillen- en zonnebrillencollectie bevinden zich zowel retrobrillen als odellen die iets jonger gestileerd zijn, waardoor er voor iedere smaak wel een bijpassende bril te vinden is. De kernwoorden die de brillen en zonnebrillen van Polo goed beschrijven zijn stoer, mannelijk en modern

 

De filosofie van Ray-Ban is ‘Never Hide,’ en met een bril of zonnebril van Ray-Ban op uw neus hoeft u dat dan ook absoluut niet te doen! Zelfs onder beroemdheden zijn de brillen een geliefd stijlaccessoire ook in meerdere topfilms stelen ze de show. Het eigenwijze, brutale en veelzijdige brillenmerk is in de jaren ’30 ontstaan uit de wens van luchtmachtpiloten om zichzelf tegen de felle schitteringen van de zon te beschermen. Het resultaat hiervan is het iconische aviatormodel, het bekendste brillenmodel in de inmiddels ronduit indrukwekkende collectie zonnebrillen en correctiemonturen van het merk voor mannen, vrouwen en kinderen. Ray-Ban is naast iconisch ook innovatief. Door gebruik te maken van revolutionaire materialen als carbon, high-tech kunststoffen en titanium legeringen heeft u met een bril of zonnebril van Ray-Ban altijd een stijlvol topproduct in handen.

 

Een klein familie bedrijfje gevestigd in het hart van de Tiroolse Alpen. Rolf Spectacles produceert handgemaakte, lichtgewicht, houten, bamboe en leistenen brilmonturen. Een van de bedrijfsdoelen van Rolf Spectacles is om nieuwe design trends te zetten en nieuwe ideeën te realiseren. Het research&development team heeft er voor gezorgd dat er een innovatief, nieuw scharnier werd bedacht dat helemaal van hout gemaakt is. Alle houten brillen van Rolf zijn geproduceerd zonder metalen onderdelen of schroefjes. Elk montuur is met de handgemaakt waarbij veel verschillende stappen in de productie worden doorlopen.

 

Serengeti maakt zonnebrillen die zich met afstand onderscheiden van andere zonnebrillen. De superieure lenskwaliteit wordt zelden geëvenaard. De kopercoating van de geharde minerale glazen is geen cosmetische ingreep maar het resultaat van een procedé om
de contrastwerking zoveel mogelijk op te veren. Deze zonnebrillen bezitten een ‘all-weather performance’. Door de speciale filtering wordt iedere blauwzweem selectief tegen gehouden en door de ontspiegeling aan de binnenzijde worden reflecties voorkomen. Bovendien passen de meekleurende glazen zich ook nog eens aan de lichtomstandigheden aan. Het meest gebruikte type glas in deze zonnebrillen zijn de ‘Drivers’ en de ‘Drivers Gradient’. De uitstekende kwaliteit van de monturen garandeert jarenlang gebruiksplezier.

 

Dat de brillen van Tom Ford bijzonder zijn, kan ook niet anders met een creatieve geest als Tom Ford
aan de basis. Hij schopte het tot creatief directeur van meerdere merken (waaronder Gucci) en tijdens zijn loopbaan wonnen zijn ontwerpen meerdere prijzen. Luxe op een bescheiden manier, opvallend en ingetogen tegelijk, maar alles overgoten met een onfeilbaar gevoel voor mode.

 

Modisch, stoer en eigenzinnig; een paar kernwoorden die kenmerkend
 zijn voor Vingino, het Ned
erlandse jeanslabel voor kids. Opvallende details, uitgewerkte modellen en vernieuwende wassingen bepalen elk seizoen het beeld van de collecties.
 Vingino past deze stijl overal op toe. De brillen collectie sluit dan ook perfect aan op de jeans en tops.

Contactgegevens

  • Reyer Lafeber Vreeswijk
  • Dorpsstraat 32
  • 3433 CK Nieuwegein
  • 030 - 606 07 13

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:30-18:00
woensdag 09:30-18:00
donderdag 09:30-18:00
vrijdag 09:30-18:00
zaterdag 09:30-17:00
zondag gesloten