Verkeersmaatregelen

Op 7 september wordt het evenement Authentieke Dag Vreeswijk weer georganiseerd. Op 7 én 8 september organiseert de Museumwerf het jaarlijkse Werfweekend. Om deze dag zonder problemen te laten verlopen, brengen wij u op de hoogte van tijdelijke verkeersmaatregelen.

De tijdelijke verkeersmaatregelen zijn in overleg met de gemeente Nieuwegein tot stand gekomen. Parkeren in genoemde straten is tijdens deze dagen en op genoemde tijden niet mogelijk. Dit geldt ook voor parkeren in de parkeervakken. Waar de wegsleepregeling van toepassing is, vragen wij u uw auto tijdig elders te parkeren. De wegsleepregeling wordt actief gehandhaafd en de weggesleepte auto’s gaan naar Kooijman Takel & Berging, Stuartweg 5 in Vianen.

Verkeer en parkeren

08.00 – 18.00 uur
Wij verzoeken u uw auto niet te parkeren op de parkeerplaatsen van de Prins Hendriklaan tussen de Koninginnenlaan en de Emmaweg. De parkeervakken worden benut voor de presentatie van de vrachtwagens na terugkomst van de tourrit. De wegafsluiting gaat in vanaf 11.00 – 18.00 uur.

08.00 – 18.00 uur
Op de Julianaweg komende vanuit de Koninginnenlaan alleen aan de rechterzijde parkeren. Op de Emma weg parkeren aan de huizenzijde, de hoeken van de Julianaweg/Emma weg en Emma weg/Prins Hendriklaan aan beide zijden 15 meter vrijhouden. De organisatie markeert de hoeken d.mv. linten.

11.00 – 18.00 uur  
Wegafsluiting Prins Hendriklaan tot Emmaweg.

02.00 – 18.00 uur 
Wegafsluiting en parkeerverbod met wegsleepregeling: Dorpsstraat, Raadhuisplein, Oude Sluijs en parallelwegen van de Koninginnenlaan (woning en kerkzijde).

8.00 – 11.00 uur
Handelskade: geparkeerde vrachtauto’s aan de waterzijde.

Klik op de afbeelding voor vergroting.