Bakkers opgelet!

Na het succes van de eerste editie van Heel Vreeswijk Bakt kan een vervolg niet uitblijven en gaan we de 2e editie organiseren. Bak jij de lekkerste taart van Vreeswijk? Ben je het liefst de hele dag in de weer met bloem, eieren, boter en suiker en kan je goed overweg met een mixer? Doe dan mee aan de bakwedstrijd Heel Vreeswijk Bakt.

Het evenement vindt plaats tijdens Koningsdag op de Prins Hendriklaan van 11.00 -13.30 uur. Het thema voor Koningsdag is: Koninklijk aan de bak. Koning Willem Alexander is in 2023 tien jaar Koning.

Thuis bakken

Bak thuis je allerlekkerste taart, cheesecake, zandkoekjes, cupcakes, of ander lekkers, en lever op Koningsdag het bakproduct in bij de Heel Vreeswijk Bakt kraam. En misschien ben jij wel de winnaar! De Heel Vreeswijk Bakt kraam staat naast de EHBO bij de Oranje brug op de Prins Hendriklaan. Een deskundige jury beoordeelt de producten op techniek, uitstraling en smaakcombinaties. Alle amateurbakkers kunnen strijden om de titel: “Meesterbakker” van Vreeswijk. Deelnemers hoeven niet in Vreeswijk te wonen.

Je kunt zelf meedoen of samen met je kind(-eren) strijden om mooie prijzen. Heb je een beproefd familierecept, of een specialiteit van oma? Overtuig dan de jury!

Meer informatie en inschrijven vindt u hier.