Koningsdag wordt weer een ouderwets oranjefeest

We kunnen weer feest vieren als vanouds met Koningsdag. Voorbereidingen door Oranje Comité Vreeswijk zijn al in volle gang. Op woensdag 27 april kleuren de straten weer oranje in het mooie Vreeswijk! Zet Koningsdag met krullen in je agenda, maar vergeet ook niet om vroegtijdig uw zolder door te spitten voor de vrijmarkt.

Deelname kramen en activiteiten

Koningsdag wordt weer een groot feest in gastvrij Vreeswijk. Natuurlijk vindt u de traditionele kleedjesmarkt ‘tussen de bruggen’. Vergeet dus niet om vroegtijdig uw zolder door te spitten voor de vrijmarkt. Loop op Koningsdag langs alle kramen of er iets van uw gading bij is.

Muziek, kinderspelen, Heel Vreeswijk Bakt, gevulde terrassen en heel veel rood-wit-blauw oranje geeft ieder jaar weer een feestelijke sfeer.

Kunt u zingen, een instrument bespelen, een geweldige taart bakken of leidt u iedereen ‘om de tuin’ met uw goocheltrucs? Pak uw tas alvast in want dan zien we u graag tijdens Koningsdag.

Voor overleg of organisatie van activiteiten kunt u een e-mail sturen naar koningsdag@invreeswijk.nl 

Wilt u met een kleedje op de vrijmarkt staan met tweedehands-spullen, dat kan!
In principe is registratie niet nodig en daar zijn geen kosten aan verbonden, maar als u een kraam of grondplaats huurt bent u verzekerd van een plaats op de koningsmarkt. Een inschrijfformulier voor het huren van een kraam of een grondplaats kunt u hier downloaden.

Download het formulier met Adobe Reader en u kunt het digitaal invullen.

Inzenden aan:
Oranje Comité Vreeswijk, p/a Wiersdijk 15, 3434 BR  Nieuwegein of het ingevulde formulier mailen naar: markt@invreeswijk.nl