Gestart in het Dorpshuis Fort Vreeswijk

Het Parkinson café in het Dorpshuis Fort Vreeswijk. Sinds 2013 wordt er een Parkinson café gehouden in Nieuwegein. De eerste jaren in huize Vreeswijk aan de Lekboulevard, maar vanaf 15 januari 2018 in Dorpshuis Fort Vreeswijk.

Ontmoetingsplek

Het Parkinson Café is een plek waar mensen met de ziekte van Parkinson, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Er wordt informatie aangeboden over diverse thema’s, soms in de vorm van een gesprek en soms door zelf actief aan de gang te gaan. Dit Parkinson Café wordt geleid door een werkgroep, bestaande uit de regionale contactpersonen van de Parkinson Vereniging en professionele zorgaanbieders van Careyn en Zorgspectrum – aangesloten bij ParkinsonNet.

Tijden bijeenkomst

Bij iedere bijeenkomst staat een onderwerp centraal en hebben een vaste tijdsindeling:

  • 14.00-14.30 uur : ontvangst met koffie en thee
  • 14.30-15.00 uur : inleiding op het thema
  • 15.00-15.30 uur : pauze met muziek, thee en koffie
  • 15.30-16.00 uur : gelegenheid tot vragen en discussie

U bent van harte welkom in het Parkinson Café. U hoeft zich niet aan te melden en de toegang is gratis. Een kopje koffie of thee kost €1,-.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerdie Heins, contact persoon van het Parkinson Café Nieuwegein. Tel: 030-6065037