Expositie, street art en muziek

Op 25 september opent Dorpshuis Fort Vreeswijk een nieuw seizoen Soep & Cultuur. Ze hebben een unieke opening: een mix van muziek en beeldende kunst. Tijdens de middag kun je kennismaken met ‘street art’ en verschillende exposities bekijken.

Street art
Maak kennis met ‘street-art’ en vereeuwig je door samen mee te spuiten aan de ‘fort vreeswijk graffiti special’ onder leiding van Instagram graffiti artist @pubranoia_kustomz.

Expositie
Bezoek de expositie van Alina, Greet, Karolina, Lenie en Tim in de grote zaal het Arsenaal. De werken van dit vijftal verraden jarenlange ervaring en een mooie kijk op hun ‘zijn en zien’.

Muzikale begeleiding
De muzikale begeleiding wordt verzorgd door jazzpianist Niek van den Sigtenhorst.

Het belooft een leuk programma voor jong en oud te worden.

Gratis entree
Normaliter vragen we een kleine bijdrage voor Soep & Cultuur. Deze keer is de entree gratis, omdat we het organiseren in het kader van Burendag, een landelijk initiatief waarbij er actiteiten worden georganiseerd voor en door de buurt. Ook starten we deze keer een uur eerder dan gebruikelijk.

Wie bekend is met Soep & Cultuur weet dat we altijd een kop huisgemaakte soep serveren. Doordat de opzet deze keer anders is i.v.m. Burendag, is er geen soep.

Over Soep & Cultuur
Elke laatste zondag van de maand (16.00-17.00 uur) organiseert het Dorpshuis een voorstelling: dat kan dans op muziek zijn, theater, of een andere culturele activiteit. Kenmerkend voor de activiteit is dat we de voorstelling eindigen met een kop soep. Vanaf oktober is dat laatste weer het geval.