Soep&Cultuur

Ieder laatste zondag van de maand is het extra gezellig in het Dorpshuis. Elke maand een ander verrassend optreden en na afloop aanschuiven aan de ‘soeptafel’.

Dansmiddag met Ton Vermeulen

Zondagmiddag 27 januari gaan de tafels en stoelen in Dorpshuis Vreeswijk weer aan de kant en is de dansvloer vrij voor wie een dansje wil wagen. Met Ton Vermeulen als (zeer) ervaren disc jockey. Ton is gecertificeerd line dance instructeur en deze middag staat dan ook vooral in het teken van country line dance. Met mini clinics line dance om een eerste line dance te leren en life zang van country zangeres Yvonne. Daarnaast is er ook nog een buikdansdemonstratie.

Als ervaren disc jockey heeft Ton een groot bestand aan goed dansbare muziek, zodat zelfs een verzoeknummer voor een andere (stijl)dans dan line dance geen probleem is.
Kortom, op 27 januari heeft Soep&Cultuur een bijzondere activiteit. Kom luisteren, kom kijken, en als het even kan meedoen….want Ton Vermeulen staat garant voor lekkere dansmuziek en een aanstekelijke sfeer.
Entree: €2,-. De bar in de zaal gaat open en voor liefhebbers is er ook weer heerlijke soep voor €2,50 per kop.