Samenwerking met Odin

Het eten komt rechtstreeks van de boer, wordt zo onverpakt mogelijk geleverd en is 100% biologisch. Daarmee is het lekker, gezond en goed voor het milieu. Het Dorpshuis start deze samenwerking met Odin, omdat we het waardevol vinden dat inwoners de kans hebben om dichtbij huis biologische groente en fruit af te halen.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten tassen met groente en/of fruit. De tassen kosten tussen de 9 en 16,25 euro per week. Op www.odin.nl lees je meer over de inhoud. Er worden recepten meegeleverd, zodat je inspiratie krijgt wat je met de inhoud van het pakket kunt bereiden.

Start op 16 februari

Wie meedoet, kan elke woensdag tussen 15.00 en 17.00 uur de tas ophalen bij het Dorpshuis. In overleg kan ook een ander tijdstip worden afgesproken. Bij het ophalen van de tas kun je meteen je bestelling voor de week erop doorgeven. De eerste leverdag is woensdag 16 februari. 

Meedoen?

Je kunt je aanmelden via info@fortvreeswijk.nl. 

Wil je op 16 februari je eerste tas ontvangen, dan kun je je t/m 8 februari aanmelden. Meld je je later aan, dan laten we weten wanneer je de eerste tas kunt ophalen.