Franse berg Alpe d’Huez

Jolanda en Michel Struik gaan fietsend de Franse berg Alpe d’Huez op onder het motto “opgeven is geen optie” om het overlijden van ouders een plekje te geven. Jolanda en Michel wonen in het oude dorp Vreeswijk te Nieuwegein.

Opgeven is geen optie

Zij sporten al sinds geruime tijd in de sportschool (spinning) en daarbuiten op de racefiets, samen, met vrienden en in clubverband. Totdat zij laatst door de Stichting Bricks4Alped’HuZes werden uitgenodigd om mee te doen aan het KWF-evenement “Alpe d’HuZes – Opgeven is geen optie”.

Na overleg thuis wist Jolanda aan Michel duidelijk te maken wat dat voor haar zou kunnen betekenen, namelijk het overlijden van haar beide ouders een plekje te geven. Voor Michel was dit argument natuurlijk direct aanleiding om haar daarin actief te steunen.

Hun beide dochters van 18 en 24 jaar leven met Jolanda en Michel mee en deelden een en ander via social media. Een journalist van De Molenkruier wist dit op te pakken en heeft eveneens in een stukje hierover dit voornemen wereldkundig gemaakt.

Bijkomend effect met het deelnemen aan de “Alpe d’HuZes” is dat je als deelnemer wordt geacht de activiteit te sponseren door donateurs te werven. 100% van de donaties aan het Alpe d’Huzes KWF-fonds wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van het leven van mensen met kanker.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/s/4874/5411/e