Voor al uw zonwering en garagedeuren

Advies dat bij u past
Ons doel is om in een prettige en gemoedelijke sfeer te adviseren en te assisteren bij het maken van de juiste keuze. Door onze ruime ervaring in talloze situaties, ligt onze kennis op het gebied van montage op een hoog niveau. Geen enkele situatie is een onmogelijke situatie! Of het nu gaat om een royaal knikarmscherm of authentieke markiezen tot praktische zonwering zoals screens en serrezonwering. Bij BVR Zonwering & Garagedeuren krijgt u het advies dat bij u past!

Ook voor garagedeuren!
Ook voor garagedeuren bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn uw Hörmann partner in de omgeving en bieden alleen de beste kwaliteit in garagedeuren en bijpassende voordeuren. U wilt uw garagedeur elektrisch kunnen bedienen? Geen probleem! U kunt kiezen uit diverse aandrijvingen met afstandsbediening. Gemak en comfort - Hörmann garagedeuren.

Alleen de beste kwaliteit
BVR Zonwering & Garagedeuren levert uitsluitend hoogwaardige oplossingen, gemaakt van duurzame materialen, met moderne technologie. Wij hebben ons daarom beperkt tot enkele merken die topkwaliteit leveren, zoals Weinor, Roma, Renson en Hörmann. Naast een uitstekende kwaliteit leveren deze merken ook nog eens volledig maatwerk. Precies zoals u het graag wilt hebben. Dat is de kwaliteit waar wij voor staan.

Advies nodig?
Wanneer u zonwering, een veranda/terrasoverkapping of garagedeur wilt aanschaffen, vraag dan een vrijblijvend advies bij ons op. Wij komen graag bij u thuis de situatie bekijken en kunnen in overleg met u de meest passende oplossing bepalen. Aan de hand daarvan ontvangt u van ons een prijsopgave en de bijbehorende productinformatie.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Buitenzonwering

Ook al zijn we ontzettend blij als de zon schijnt, het kan toch wel voor een onaangename temperatuur zorgen in onze woning en op het terras. Om dit toch te reguleren zijn er tal van mogelijkheden om de zon te weren. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om in bijna alle denkbare situaties een zonwering te kunnen plaatsen, die zowel voor het oog als voor de functionaliteit aan al uw wensen kan voldoen.

Ons aanbod in buitenzonwering bestaat uit diverse producten, van moderne strakke zonwering tot klassieke schermen zoals markiezen.

Onze mogelijkheden voor u:

 •  knikarmschermen, naar wens voorzien van exclusieve verlichting
 •  uitval zonneschermen, ook windvast
 •  markiezen
 •  screens
 •  buitenjaloezieën, zeer exclusief en goed zonwerend
 •  serre zonwering

Voor de elektrische bediening maken wij gebruik van Somfy motoren en accessoires. Laat u door onze adviseurs voorlichten over de meest gebruiksvriendelijke mogelijkheden. Bezoek onze showroom en bekijk alle mogelijkheden.

Alleen de beste merken

Wie kiezen alleen voor de beste merken, zoals weinor, Roma, Renson en Somfy.  Merken die kiezen voor aansprekende designs, een lange levensduur en uitstekende garanties. Als officieel dealer hebben wij volledige ondersteuning van onze fabrikanten. Of het nu gaat om maatwerkontwerp, technische support of service- en garantieafhandeling.

Terrasoverkappingen

Met een goede terrasoverkapping kunt u nog vaker genieten van uw tuin, wel vier siezoenen lang. Ook als het regent kunt u heerlijk buiten blijven zitten. Een overkapping op uw terras vergroot uw woonplezier en brengt veel sfeer in uw tuin. De overkapping kan naar elk seizoen worden aangepast, omdat deze of gedeeltelijk dicht te maken is. Een design overkapping helemaal op maat voor u gemaakt! De overkapping is op vele manieren stijlvol in te richten met accessoires; met of zonder verlichting, verwarming, beglazing, zonwering en screens.

Waarom kiezen tussen binnen en buiten als u elke dag kunt genieten onder uw eigen terrasoverkapping!

Een terrasoverkapping biedt diverse voordelen:

 • verfraait uw huis en tuin
 • houdt de heetste zon buiten
 • zorgt voor veel natuurlijk licht
 • verhoogt de meerwaarde van uw woning
 • verlengstuk van binnen naar buiten, het hele jaar door

Bovenal is het een knusse sfeervolle plek, waar u heerlijk kunt ontspannen. Bij BVR Zonwering & Garagedeuren vindt u altijd de terrasoverkapping die perfect bij u past. Bekijk op deze website alvast de verschillende modellen. Kom naar onze showroom en proef alvast de sfeer onder een terrasoverkapping… U bent van harte welkom!

Alleen de beste merken

Wij bieden terrasoverkappingen met glazen dak, lamel dak en textiel dak alleen van de beste merken, zoals weinor en Renson.  Merken die kiezen voor aansprekende designs, een lange levensduur en uitstekende garanties. Als officieel dealer hebben wij volledige ondersteuning van onze fabrikanten. Of het nu gaat om maatwerkontwerp, technische support of service- en garantieafhandeling.

Garagedeuren

Bij het aanschaffen van een (nieuwe) garagedeur zult u letten op de veiligheid, duurzaamheid, bediengemak, onderhoud, isolatie waarde, uiterlijk en uitstraling. In onze showroom hebben wij enkele garagedeuren op ware grootte staan en kunt u op uw gemak bekijken welke type deur voor u geschikt is. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

 • kanteldeuren, zowel in hout als staal
 • dubbelwandige sectionaal deuren
 • houten sectionaal deuren
 • zijwaartse sectionaal deuren
 • zijdeuren
 • openslaande deuren
 • kanteldeuren
 • roldeuren
 • bijpassende voordeuren

Hierbij kan gekozen worden uit diverse elektrische aandrijvingen met afstandsbediening. De deuren zijn in alle ral-kleuren te moffelen en uit te voeren in diverse profileringen. Uiteraard bent u bij ons verzekerd van deskundige montage en langdurige garantie. Wij kunnen ook geheel vrijblijvend bij u langskomen om een gerichte prijsopgave uit te brengen.

Voor onze garagedeuren en bijpassende voordeuren kiezen wij alleen voor de beste kwaliteit en is Hörmann onze vaste leverancier.

Rolluiken

Wij bieden alleen de hoogste kwaliteit aan, dat wil zeggen, dat al onze rolluiken van aluminium of staal zijn gemaakt. Het spreekt voor zich dat ook hierin tal van kleuren te verkrijgen zijn. Qua bediening kunt u tevens uit meerdere mogelijkheden kiezen; elektrisch, handbediend of op afstandbediening. Rolluiken zijn ideaal te gebruiken om donker te maken of voor afsluiting en beveiliging van uw woning. Naast deze functies is een rolluik ook een uitstekende zonwering. Niets helpt beter tegen de zon dan een Roma rolluik. ROMA produceert ronde, afgeschuinde en vierkante rolluikkasten in ruim 350 kleuren. Door een perfecte ophanging van de as produceren de Roma rolluiken tijdens het bedienen met motor, band of slingerstang 30% minder geluid. In veel gevallen zijn de kasten van de door Roma geproduceerde rolluiken 2 maten kleiner dan die van een andere aanbieder.

Inbraakwerend

ROMA rolluiken maakt het inbrekers heel moeilijk. Het rolluiksysteem met het aluminiumpantser is zeer inbraakbestendig.
De tendens van daadwerkelijk geslaagde inbraken neemt af, maar de pogingen nemen toe. Inbrekers werken vaak onder tijdsdruk. Hierdoor kan een gesloten rolluik afschrikken. Een rolluik met veiligheidspakket verhoogd de veiligheid nog meer. Het ROMA-veiligheidspakket met versterkte onderlijst, de-montagebeveiliging in de geleiders en de optilbeveiliging zijn een onoverwinnelijke hindernis. U krijgt met het veiligheidspakket een goed getest systeem voor een uiterst attractieve prijs. Deze toepassing is mogelijk op alle ROMA rolluiksystemen van de .P en.XP-serie

Roma rolluiken in speciale uitvoeringen

Schuine kozijnen en ramen tot onder het dak vormen in deze tijd een trend.
TRENDO rolluiken zijn hiervoor de optimale oplossing. Het rolluiksysteem voor schuine ramen wordt algemeen uitgerust met een aluminium pantser en beschikt standaard over een comfortabele motorbediening.
Bij bediening per funky-draadloze besturing beschikt de elektronisch geregeld motor over een aanvriesbeveiliging ter bescherming van het rolluik in de winter.
De TRENDO rolluiken van ROMA zijn geschikt voor schuine ramen van 10º tot 45º.

Het gebruik van rolluiken biedt vele voordelen:

 • Beveiliging tegen onwelkome gasten
 • Besparing van 40% op uw stookkosten
 • Geluidwerend
 • Geen inkijk
 • Zonwerend
 • Een verfraaiing en waardevermeerdering van uw woning

Ook voor rolluiken komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden samen met u te bekijken en aan de hand daarvan kunnen wij een passende offerte maken. Bel ons voor een afspraak!!

Contactgegevens

 • BVR Zonwering
 • Kortweg 5
 • 3433 ZH Nieuwegein
 • 030-6060601

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:00-17:00
woensdag 09:00-17:00
donderdag 09:00-17:00
vrijdag 09:00-17:00
zaterdag 09:00-16:00
zondag gesloten