Filosofie

Toen Reyer twintig jaar geleden zijn eerste winkel opende, wist hij precies wat hij wilde. Om zich heen zag hij veel collega’s die hun werk naar behoren deden maar hij miste de passie die hij juist zo belangrijk vindt. Opgegroeid met een diep geworteld respect en ontzag voor de onbetaalbare rijkdom aan indrukken waar we dankzij onze zintuigen dagelijks van genieten, nam Reyer zich voor zijn klanten het beste te bieden wat er in de wereld aan kennis en kundigheid voorhanden was. Mede om die reden was Reyer in 1999 één van de initiatiefnemers van Eyescan waar ze als één van de eersten in Nederland ooglaserbehandelingen aanboden. Dankzij dat initiatief kunnen we al onze klanten bij Reyer Lafeber Eyecare & Eyefashion de opties van een mooie bril met de beste glazen, deskundig aangepaste contactlenzen, een ooglaserbehandeling of een oplossing met implantlenzen bieden. Doelstelling is altijd een maximaal kijkcomfort zodat u optimaal kunt genieten van wat u ogen u te bieden hebben. Goed zien is een onbetaalbaar groot goed waarvan we ons het immense belang soms te weinig beseffen. Samen met het team van gediplomeerde, ervaren en deskundige opticiens en optometristen wilt Reyer er alles aan doen om de gezondheid van uw ogen te bewaken en u het best denkbare kijkplezier de bezorgen.

Onze Merken

Onze collectie brillen is met de grootste zorg samengesteld. Wij hebben gekozen voor echte kwaliteitsbrillen met een comfortabele pasvorm. REYER|LAFEBER by REMCO is altijd op zoek naar de nieuwste modetrends en ontwikkelingen, waardoor de collectie 100% up-to-date is. Wie er ook in onze winkel in Nieuwegein binnenstapt, wij hebben altijd een passend montuur voorhanden.

Merken
We hebben veel verschillende merkmonturen in huis. Op nationale en internationale beurzen zoeken wij met het hele team onze collecties uit. Dit doen we heel bewust en we zijn daarbij niet merkafhankelijk. Wij zijn erg enthousiast over de volgende merken:
merkdealer-brillen-nieuwegein

 

Kinderbrillen
We hebben een groot assortiment kinderbrillen, voor kleine kinderen tot tieners. Wij variëren per leeftijd van leuke peuterbrillen, stoere jongensbrillen tot mooie meisjesbrillen en gave tienerbrillen. Daarbij kiezen wij voor kwaliteit omdat kinderbrillen nu eenmaal tegen een stootje moeten kunnen. Voor onze kinderbrillen collectie zoeken wij op internationale beurzen de mooiste brillen uit. Krijg een indruk van onze prachtige kinderbrillen collectie.

Sportbrillen
Omdat je ook niet met je nette schoenen gaat voetballen… is naast je outfit ook een sportbril van belang.
Welke sport je ook beoefent, voor bijna elke sport is een bril specifiek gemaakt om er veilig en vooral lekker mee te kunnen sporten. Met een montuur dat flexibel is en veren die goed blijven zitten.

Sportbril en sportglazen
Onze specialisten helpen jouw bij het kiezen van het montuur dat perfect moet aansluiten bij jouw gezicht en met de juiste glazen. De verschillende types sportglazen zijn kenmerkend per sport. Je kunt je voorstellen dat een sport als golf een heel ander glas verdient, zodat je meer contrast ziet op de green, dan bij het snowboarden of zeilen waar de reflectie van de sneeuw of water je kan verblinden. We vertellen je er graag meer over.

Sportbril voor kinderen
De sportbril is er ook voor kinderen: wij hebben deze ook in kindermaten. Want ook voor kinderen geldt dat je met een dagelijkse bril zeker niet gaat school gymmen of voetballen. Deze speciale bril moet tegen een stootje kunnen, tegen transpiratie en de ogen van je kind vooral beschermen.

Zonnebrillen
Een zonnebril beschermt niet alleen uw ogen tegen schadelijke UV-straling, maar maakt uw outfit ook helemaal af. De collectie zonnebrillen van REYER|LAFEBER by REMCO bestaat uit kwalitatief hoogstaande merken.
Van minimalistisch en tijdloos tot extravagant en fashionable: ons assortiment behartigt ieders wensen en stijlvoorkeuren. Uiteraard zorgen wij voor de juiste glazen op sterkte.

Laat u verrassen door onze uitgebreide zonnebrillencollectie van topmerken zoals Persol, Ray-Ban, Oakley, Serengeti, Tom Ford, Polo Ralph Lauren, Dick Moby en Bollé. Er is altijd wel een montuur dat perfect bij u past. Heeft u eenmaal een keuze kunnen maken, dan zorgen wij als REYER|LAFEBER by REMCO in Nieuwegein voor de juiste brillenglazen op sterkte.

De zonnebrillen trends van nu zijn heel gevarieerd, maar vooral metaal, dubbele neusbrug, mooie afwerking en in elke vorm, rond, vlindervorm, strakke snelle zonnebril. Eigenlijk kan tegenwoordig alles. In correctiemonturen kunnen tegenwoordig ook zonneglazen worden geplaatst, waardoor het assortiment van zonnebrillen nóg groter is geworden.

Zonnebrillen voor het winterseizoen
Een zonnebril associeert iedereen met de zomer: op vakantie, op een terrasje. Maar het plezier en belang van een zonnebril is in de winter ook zeker aanwezig. Van de laagstaande zon kun je veel last hebben, bijvoorbeeld tijdens autorijden.

Veiligheidsbrillen
Een veiligheidsbril is een montuur dat aangepast wordt aan jouw werk met de eventuele sterkte, cilinders e.d. die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen verrichten. Wij hebben brillen voor mensen op de productievloer, beschermbrillen voor als je met gevaarlijke stoffen werkt, lasbrillen voor professioneel lassers etc.
Al onze veiligheidsbrillen en beschermbrillen voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN166.

Proteye
Wij kiezen voor bescherming en veiligheid voor Proteye. Dit merk levert als enige in Nederland gecertificeerde brillen met de dunne Prolite glazen. Deze glazen zijn lekker licht en geven meer gemak bij het dragen van de bril. Bovendien heeft het merk de nodige accessoires zoals beschermkapjes om te zorgen dat een gewone bril ook echt afgesloten wordt. Heb je een vraag welke bril voor jouw werk of je personeel voldoet, maak een afspraak.

Contactgegevens

  • Reyer Lafeber by Remco
  • Dorpsstraat 32
  • 3433 CK Nieuwegein
  • 030 - 606 07 13

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:30-18:00
woensdag 09:30-18:00
donderdag 09:30-18:00
vrijdag 09:30-18:00
zaterdag 09:30-17:00
zondag gesloten