Toerisme en vrije tijd

Wandelen, fietsen en varen in Vreeswijk voor jong en oud! Shop lokaal, snuif cultuur, bezoek de Museumwerf, geniet in het café of ga heerlijk uit eten.

Wandelroute - Rondje Schippersdorp

Ga mee en ontdek het mooie sfeervolle Vreeswijk. De route gaat langs historische waterwerken, die te maken hebben met de bijzondere ligging van Vreeswijk. Bezoek ook even de gezellige winkels en terrassen langs het water.

In het dorp Vreeswijk wordt de wandelroute, samen met wijkmagazine de Beugelaer, huis-aan-huis verspreid. Verder zal deze ook verkrijgbaar zijn bij alle toeristische informatiepunten in de omgeving.

Wandelroute Rondje Schippersdorp

Fietstocht Vitaal

Fietstocht Vitaal brengt jong én oud in beweging.
Het Dorpshuis Fort Vreeswijk is met Vitaal Vreeswijk gestart om meer Vreeswijkers lekker te laten bewegen. Velen van ons hebben gemerkt hoe fijn bewegen is en dat je daar extra energie van krijgt. We zagen ook dat veel mensen dat graag met anderen willen doen. Dat maakt het een stuk gezelliger! De Sport- en Beweegweek is een mix van activiteiten die al georganiseerd worden op het fort en nieuwe activiteiten. Zo is er voor iedereen wat wils!

Fietstocht Vitaal