Vrijwilligers gezocht voor Vitaal Vreeswijk

overige

Vind je het leuk om samen met andere vrijwilligers mee te helpen bij gezellige activiteiten op het Fort? Een clubje van vijf vrijwilligers is in 2021 namens het Dorpshuis Fort Vreeswijk begonnen met Vitaal Vreeswijk, gericht op gezond leven en bewegen.

Regelmatig komen we bij elkaar om te bekijken welke activiteiten we willen gaan organiseren. In 2021 hebben we een Sport- en Beweegweek georganiseerd en alle deelnemers waren super enthousiast. Dat willen we in 2022 weer gaan doen en er zijn nog veel meer plannen om samen lekker te bewegen!

Voor nu zouden we het heel leuk vinden als iemand tijd heeft om een aantal bijeenkomsten op het Fort te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als gezond bewegen, gezonde voeding en hoe je zo vitaal mogelijk blijft. We hebben al contact met diverse organisaties die daar iets over willen vertellen.

Ben jij iemand die dit zou kunnen organiseren?
Heb je ongeveer 3 uur per maand de tijd? Karin en Marjon spreken graag met je af om je er meer over te vertellen. En natuurlijk helpen de andere vrijwilligers ook mee. Het samen met anderen doen maakt het namelijk een stuk gezelliger!

We horen graag van je via e-mail vitaal@fortvreeswijk.nl of bel met Marjon (06 416 689 35). En we begrijpen het als je er nog vragen over hebt. Ook dan kan je ons natuurlijk mailen of bellen.

Platform Vitaal Vreeswijk
Karin, Hans, Koos, Maarten en Marjon

Design & ontwikkeling door Get Interactive