Zomeravond Fair – Nicole Music

overige

Een jonge vrouw die de ene passie kwijtraakte, maar daardoor een andere ontdekte: muziek maken!

Dat raakte ik in 2012 kwijt, toen ik een langdurige blessure kreeg aan mijn knie. Mijn passie was namelijk basketbal. Gelukkig ben ik door blijven knokken en heb ik een andere hobby gezocht: gitaarspelen! In 2014 startte ik als onervaren leerling bij Gitarando in Uden met gitaarlessen, waarna ik erachter kwam dat dit was wat ik voor de rest van mijn leven wilde blijven doen: muziek maken, mensen raken en hen meenemen in mijn gedachtes. Hier hoort de kick, die ik krijg van op het podium staan, natuurlijk ook bij. In diezelfde tijd besloot ik om ook mijn zang te gaan ontwikkelen. Ik meldde me aan voor een cursus op school. In totaal heb ik 2 jaar zangles gehad in een groep en ben ik daarna gestopt, omdat ik van die school af ging. Inmiddels heb ik zo’n 3 jaar gitaarles en geniet ik van elke verbetering die ik maak. In 2017 begon ik met het schrijven van nummers en dit wil ik graag blijven ontwikkelen. Ik heb een nieuwe passie ontdekt, toen ik de ander kwijtraakte; hoewel het mij ontzettend veel moeite kostte om die jaren door te brengen zonder basketbal, ben ik nog elke dag dankbaar dat ik hierdoor een ander talent heb kunnen ontdekken.

Promofilmpje Nicole Music

 

Design & ontwikkeling door Get Interactive