Tourrit

De route gaat dit jaar naar het zuiden, de Lek over en langs de mooie forten van de Waterlinie. De deelnemers ontvangen een gedetailleerde routebeschrijving, maar ook voor jou als lezer is het leuk om deze route een keer te rijden. Het duurt ongeveer 2 uur en je ontdekt altijd weer mooie nieuwe dingen van de omgeving. De route gaat door 3 provincies, namelijk Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland. Maak ook kennis met het het jongste Nederlandse onderdeel van de Unesco werelderfgoedlijst: De Hollandse Waterlinie.

De luxe wagens en motoren vertrekken vanaf de oude sluis tussen 10:00 uur en 11:00 uur. De voertuigen door de startboog op de Oude Sluis en beginnen aan hun 70 kilometer lange rit. De voertuigen worden tussen 12:00-14:00 uur terug verwacht.

Tractoren vertrekken om 09:45 uur vanaf de Oude Sluis. Trekkers worden retour verwacht rond 13:30 uur. Bij terugkomst worden ze opgesteld op Oude Sluis.

Trucks verzamelen zich vanaf 9:00 uur op de Handelskade. Vanaf 09:45 uur vertrekken ze over de Koninginnenlaan voor hun rit. De vrachtwagens worden rond 13:00 uur terug verwacht en worden opgesteld op de Prins Hendriklaan.

Routekaart

Klik op de afbeelding om de routekaart te openen.

Onderweg met de auto

Klik op de afbeelding voor vergroting.

Routekaart vrachtwagens

Klik op de afbeelding om de routekaart te openen.