Tourrit

Alle voertuigen doen mee aan de ruim twee uur durende tourrit. Die rit voert hen langs de nieuwe Hollandse Waterlinie. De voertuigen starten op de Oude Sluis. Er wordt niet tegelijk gestart, maar één voor één. Voor en na de rit staan de voertuigen opgesteld in de dorpskern van Vreeswijk. Er zijn ongeveer 250 oldtimers, een aantal vrachtwagens, een handjevol fietsen, zo’n 20 motoren en 15 tractoren.

De luxe wagens en motoren vertrekken vanaf de oude sluis tussen 11:00 uur en 12:30 uur. De voertuigen rijden via de spreekstalmeester door de startboog en beginnen aan hun 70 kilometer lange rit. De voertuigen worden tussen 13:00-14:00 uur terug verwacht.

Tractoren vertrekken om 10:45 uur vanaf de Oude Sluis. Trekkers worden retour verwacht rond 14:30 uur. Bij terugkomst worden ze opgesteld op Oude Sluis.

Trucks verzamelen zich vanaf 9:30 uur op de Handelskade. Vanaf 10:30 uur vertrekken ze over de Koninginnenlaan voor hij rit. De vrachtwagens worden rond 13:00 uur terug verwacht en worden opgesteld op de Prins Hendriklaan.

Routekaart

Klik op de afbeelding voor vergroting.

Onderweg met de auto

Klik op de afbeelding voor vergroting.