Wijkmagazine de Beugelaer

In 2014 rolde de eerste editie van het vernieuwde wijkmagazine de Beugelaer van de drukpers. Hierin leest u informatie over activiteiten in de wijk, het Dorpshuis en de Museumwerf in ons mooie Vreeswijkse wijkmagazine terug. Daarnaast leest u in de Beugelaer de nieuwsberichten van het Wijkplatform, en leest u nieuwtjes over de ondernemers en andere wetenswaardigheden over ons schippersdorp.

Ontvang de Beugelaer in uw mailbox!

Wilt u digitaal op de hoogte blijven van alle evenementen, activiteiten en ontwikkelingen die in Vreeswijk plaatsvinden? Meld u aan voor de online Beugelaer en ontvang het digitale dmagazine in uw mailbox! De Beugelaer wordt vijf keer per jaar gepubliceerd. Meld u aan via het formulier.

Bekijk alle Beugelaers

Klik op de afbeelding om alle wijkmagazines te bekijken.

Adverteren in de Beugelaer

Magazine de Beugelaer, website, social media en evenementen biedt een ideaal platform voor inwoners, bezoekers, bedrijven en organisaties, bedoeld voor Vreeswijk, Nieuwegein en omliggende gemeenten.

Doorklikken op uw advertentie in de digitale versie Wij willen via de online versie uw advertentie in de Beugelaer nog interessanter maken! Door bijvoorbeeld een link naar uw website, promotionele activiteiten of naar uw (bedrijfs-)video te maken. U heeft hiermee een groter bereik doordat de Beugelaer ook op de website www.invreeswijk.nl en op Facebook-pagina van InVreeswijk wordt geplaatst. Ook wordt de Beugelaer naar meer dan 1000 digtale abonnees gemaild en heeft de Beugelaer een eigen Instagram account.

Formaten en prijzen 2024