Wijkmagazine de Beugelaer

In 2014 rolde de eerste editie van het vernieuwde wijkmagazine de Beugelaer van de drukpers. Al vijf jaar lang vindt u informatie over activiteiten in de wijk, het Dorpshuis en de Museumwerf in ons mooie Vreeswijkse wijkmagazine terug. Daarnaast leest u in de Beugelaer de nieuwsberichten van het Wijkplatform, en leest u nieuwtjes over onze ondernemers en andere wetenswaardigheden over ons schippersdorp.

Komt u ook even langs?!

Zaterdag 7 september, tijdens de Autenthieke Dag, schenken wij koffie, thee, cappuccino en latte machiatto tegen een schappelijk prijsje. Tevens verkopen wij ‘BEUGELAATJES’, speciaal voor de Beugelaer gemaakte chocolaatjes verpakt in een geschenkdoosje.

De Beugelaer kan wel een financieel steuntje in de rug gebruiken en dankzij de sponsoring door FORTUNE KOFFIE en TAMMINGA & VERWEIJ komen ALLE opbrengsten uit de verkoop van de koffie en de chocola ten goede aan de Beugelaer én aan Vreeswijkse activiteiten zoals Koningsdag en Kaarslicht.

Onze kraam staat op de Dorpsstraat.

De redactie van de Beugelaer hoopt dat u ook even langs komt!

Ontvang de Beugelaer in uw mailbox!

Wilt u digitaal op de hoogte blijven van alle evenementen, activiteiten en ontwikkelingen die in Vreeswijk plaatsvinden? Meld u aan voor de online Beugelaer en ontvang de digitale dorpskrant in uw mailbox! De Beugelaer wordt vijf keer per jaar gepubliceerd. Meld u aan via het formulier.

Sponsoren