Soep & Cultuur: Blokfluitensemble Huismuziek Delft

Het Dorsphuis verwelkomt Blokfluitensemble Huismuziek Delft.

Het blokfluitensemble van Huismuziek Delft bestaat uit 14 gevorderde blokfluitisten. Ze spelen op verschillende blokfluiten: sopranino, sopraan, alt, tenor, bas, grootbas en sub-bas. Het ensemble wordt geleid door Stieneke Kamp. Het brede repertoire varieert van muziek uit de middeleeuwen, renaissance en barok tot hedendaagse composities en wereldmuziek.

Samenspelen met het ensemble?
Wilde je altijd al eens in een orkest spelen, en heb je enige ervaring met een strijkinstrument of houten blaasinstrument? Dan bieden wij deze middag een mooie kans. Bij voldoende belangstelling (min. 10 personen) houden we voorafgaand aan het concert een workshop van 14.30-15.30 uur waarin we samen met het ensemble eenvoudige meerstemmige muziek gaan spelen. Voor het meedoen aan deze activiteit vragen we een kleine bijdrage in de kosten: € 5-.
Meedoen? Meld je dan uiterlijk 31 maart aan door een e-mail te sturen naar info@fortvreeswijk.nl met vermelding van het instrument dat je bespeelt.

Datum
Zondag 30 april (16.00-17.00 uur).

Kosten
De entree is € 2,-. Voor € 2,50 extra geniet je daarnaast van een kop huisgemaakte soep.

Aanmelden
Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen.

Soep & Cultuur
Elke laatste zondag van de maand (16.00-17.00 uur) organiseert het Dorpshuis Fort Vreeswijk Soep & Cultuur. De middag start met een voorstelling, en sluiten de middag af met een kop huisgemaakte soep.