Aan de conditie werken door te dansen

Dansen draagt bij aan een goede conditie, en daarmee aan gezond leven en gezond ouder worden. Daarom organiseert we de volgende twee activiteiten: salsadansen en buikdansen.

Salsadansen

Zin om lekker te bewegen? Salsadansen is een leuke manier om meer te bewegen en je lichaam soepeler te maken. Dit kan heel goed alleen, dus ook zonder (dans)partner kun je heel goed meedoen aan deze activiteit.

Professioneel dansleraar Celia Barradas leert je in deze cursus de bewegingen van deze van oorsprong Cubaanse dans. Celia komt oorspronkelijk uit Mexico en het dansen zit in haar bloed. Er is veel vraag naar de lessen van Celia; we zijn blij dat we Celia hebben kunnen boeken.

Start 30 maart

Woensdag 30 maart (10.00-11.00 uur) start de cursus. Aanmelden kan t/m 24 maart. De cursus loopt door tot aan de zomer. In overleg met de deelnemers worden de overige data bepaald. Deelname kost € 17,50 per vier weken. N-pashouders betalen € 10,-

Buikdansen

We bieden ook een cursus buikdansen aan. Deze start op 23 en 31 maart met een proefles.

Praktische informatie

Wanneerwoensdag 30 maart (10.00-11.00 uur) is de eerste cursusdag. In overleg met de deelnemers worden de andere data vastgesteld.
Waar: Dorpshuis Fort Vreeswijk (Fort Vreeswijk 1, 3433 ZZ Nieuwegein)
Kosten: Deelname kost € 17,50 per vier weken. N-pashouders betalen € 10,-
Aanmelden: graag uiterlijk 24 maart een bericht sturen aan info@fortvreeswijk.nl of bellen naar de beheerder van het Dorpshuis: 06-21664918.