DorpsQuiz

Vrijdag 7 juni vindt de eerste Vreeswijkse DorpsQuiz plaats.

Deze quiz wordt georganiseerd door Warm Vreeswijk, een bewonersinitiatief dat onderzoekt hoe Vreeswijk zo duurzaam mogelijk van het gas af kan.

De Vreeswijkse vrijwilligers Lodewijk, Lydia en Eveline hebben zich verdiept in de buurt en het thema ‘Energie’ om tot een mooie set vragen te komen. Er zijn verschillende vragenrondes, waarin o.a. film en muziek aan bod komen.

(Buren)teams

Wat maakt een DorpsQuiz nou anders dan een pubquiz? Het verschil zit in de teams: je speelt namelijk samen met je buren. Nodig dus vooral je buurtgenoten uit! Krijg jij niet zoveel energie van je buren of denk je meer kans te maken met een ander team? Geen probleem, ook dan ben je welkom – alleen of samen. Het is handig als je teamleden en jij een beetje bekend zijn met Vreeswijk.

Kennismaken

Op de avond zelf kun je je licht komen opsteken bij de informatiestands en -bakfiets van Energie-N en bij de mensen van Warm Vreeswijk. Wil je nu al meer weten of wil je je inlezen voor de quiz? Kijk dan op www.warmvreeswijk.nl.

Datum

Vrijdag 7 juni (20.00 uur). De zaal gaat open om 19.30 uur.

Kosten

Deelname kost € 2,- (incl. 1 kopje koffie/thee)

Locatie

Dorpshuis Fort Vreeswijk

Meedoen?

Aanmelden is niet noodzakelijk, maar mag wel. Gebruik hiervoor het aanmeldformulier, of neem contact op met de beheerder: 06-21664918.