Filmtheater Fort Vreeswijk

Het Dorsphuis heeft iets nieuws! Deze maand starten we met Filmtheater Fort Vreeswijk. Op vrijdag 23 februari vertonen we twee keer de film Tár (13.30 en 19.30 uur).

Filmaanbod
De films die we gaan vertonen zijn meestal in het afgelopen jaar al te zien geweest in filmhuizen. Denk bijv. aan The Old Oak, Anne Frank en De Acht Bergen.

Maandelijks
Het filmtheater wordt elke maand georganiseerd. Het programma voor de komende maanden is – onder voorbehoud – als volgt: 22 maart (The Old Oak), 19 april (De Acht Bergen) en 24 mei (Anne Frank). Actuele informatie vind je in de agenda. Elke film wordt zowel om 13.30 als om 19.30 uur vertoond.

Explicateur
Bij de avondvoorstelling is er een zogenaamde explicateur aanwezig die de film kort inleidt. Ook is er na de avondvoorstelling ruimte om na te praten onder het genot van een drankje (op eigen kosten).

Keuze uit twee tijdstippen
We vertonen Tár op twee tijdstippen: 13.30 uur (aansluitend aan het lunchcafé) en om 19.30 uur.

Kosten
De entree is € 5,- (N-pashouders betalen € 2,-)

Aanmelden
Aanmelden kan t/m 21 februari via het aanmeldformulier, of door contact op te nemen met de beheerder: 06-21664918. Geef bij telefonisch aanmelden s.v.p. door op welk tijdstip je komt kijken.

Meehelpen?
Er zijn extra vrijwilligers welkom die een bijdrage willen leveren. Vind je het leuk om te helpen bij de organisatie van het filmtheater op vrijdagmiddag en/of -avond? Dan horen we het graag.