Gluren bij de Buren

Zondag 4 februari vindt Gluren bij de Buren plaats. Een jaarlijks terugkerend landelijk evenement, waarbij je op vele plekken kan genieten van optredens uit verschillende disciplines (o.a. muziek, cabaeret, dans en poëzie). Ook dit jaar doet het Dorpshuis mee.

Twee optredens

In het Dorpshuis vinden twee optredens plaats:

Marsemijn muziek
Marsemijn Muziek is een actief bedrijf dat staat voor rollende muziek, oftewel muziek en muzieklessen in een busje! Het is hun missie jou in beweging te zetten om dat te doen waar je blij van wordt. Zoals samen muziek maken! Bij Gluren bij de Buren treden zowel leerlingen als docenten op, individueel en samen: het is een ware muzikale explosie van jong talent tot ervaren musici!

Tijden optredens: 12.45, 14.15 en 15.45 uur (in zaal het Arsenaal).

TIEZ! (Eagles & More)
TIEZ! is een semi-akoestisch spelende coverband van 4 ervaren muzikanten. Ze spelen op hun eigen manier covers van onder andere Eagles en daarnaast veel andere relaxte nummers, waarin veel nadruk ligt op meerstemmige zang. Kom luisteren naar nummers als Take it Easy, Brown eyed Girl, Leun op mij en Tennessee Whiskey.

Tijden optredens: 13.30, 15.00 en 16.30 uur (in zaal De Bres).

Gratis
Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van een optreden. Je kunt gewoon langskomen, vooraf aanmelden is niet nodig.

Meer optredens in Nieuwegein
Benieuwd welke optredens er nog meer plaatsvinden in Nieuwegein? Kijk dan eens op https://glurenbijdeburen.nl/nl/programma/nieuwegein.