Workshop herfstbloemstuk maken

Het Dorpshuis Fort Vreeswijk organiseert een workshop herfstbloemstuk maken.

Onder begeleiding van Carin Laarman en Joan Hermanides gaan de deelnemers een bloemstuk maken met het thema Herfst. Uiteraard gaan de creaties mee naar huis. Alle materialen die je nodig hebt voor het maken van een mooi stuk zijn aanwezig, dit zit bij de prijs in. Net als de koffie/thee.

Voor wie het heeft: graag zelf een ijzerdraadtangetje een snoeischaartje meenemen.

Kosten

Deelname kost € 23,-. N-pashouders betalen € 5,-.

Meedoen?

Je kunt je aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen, of je deelname door te geven aan de beheerder via info@fortvreeswijk.nl / 06-21664918.

Vooraf betalen

Wil je meedoen aan deze workshop, dan moet er vooraf betaald worden. Dat kan op de volgende manieren: pinnen of contant betalen in het Dorpshuis, of het verschuldigde bedrag overmaken t.n.v. Stichting Dorpshuis Fort Vreeswijk, rekening NL45RABO0311904297. o.v.v. je naam + Herfstbloemstuk 25 oktober.

Voor N-pas houders geldt dat overmaken niet mogelijk is. We willen je N-pas graag zien, en vragen je daarom om langs te komen in het Dorpshuis voor de betaling.

Betalen kan t/m 18 oktober. Pas na betaling is je deelname definitief. Ben je daarna alsnog verhinderd, dan is geld retour krijgen geen optie: de materialen zijn dan namelijk al ingekocht.