Theatervoorstelling: EENDJE

Op donderdag 25 oktober is er in het Dorpshuis een hele leuke voorstelling: EENDJE
Deze voorstelling is leuk voor iedereen van 6 jaar en ouder. Eendje wordt gespeeld door Kim van Zeben. Eendje is een komische reportage over een verwarde eend.

PIA OP PAD

Dankzij de sociaal wat onhandige journaliste Pia Putman maakt het publiek in Pia’s gloednieuwe radioprogramma ‘PIA OP PAD’ kennis met Dobber. Dobber is nog nooit op de radio geweest, want Dobber is geboren als een eend. Een eend met een verhaal, dat volgens Pia schreeuwt om een radio-reportage. Dobber weet namelijk niet of hij wel een eend is. Is hij niet een mens? Of iets er tussenin?

Om een antwoord te vinden op deze prangende vraag vertrouwt hij ons en Pia zijn levensverhaal toe.
Wat volgt is een spannende en muzikale roadtrip op zoek naar Het Grote Geluk, aan de hand van kleurrijke en hilarische scènes uit een eendenleven vol pech en ongeluk.

PIA OP PAD

Eendje (6+) is een muzikale en vrolijke ode aan de buitenstaander. Over nergens bij horen en anders zijn. Over nieuwsgierig blijven en jezelf worden. Losjes gebaseerd op het sprookje Het lelijke jonge eendje.

Kim van Zeben, bekend van o.a. musicals als Minoes, Jip en Janneke en Woef Side Story neemt in deze solovoorstelling alle rollen voor haar rekening.

Kaarten voor deze voorstelling kosten € 3,- per stuk. Heb je een N-pas: dan kosten ze €1,- per stuk>

Let op! reserveren is nodig. Stuur een mail met naam, contactgegevens en aantal personen naar dorpshuisvreeswijk@gmail.com of bel naar de beheerder; 06-21664918

meer informatie: www.kimvanzeben.nl
facebook: www.facebook.com/kimvanzebenspeelt