Kerstbingo

Het is tijd voor bingo in Dorpshuis Fort Vreeswijk! Er zijn vijf speelrondes en één superronde. Je kunt leuke prijzen winnen. Het eerste kopje koffie/thee is gratis.

Het is tijd voor bingo in het Dorpshuis! En niet zomaar een bingo, maar een kerstbingo. We versieren het Dorpshuis, en tijdens de bingo voorzien we in een hapje en een drankje.

Er zijn 5 gewone rondes en 1 superronde. Deelname aan de superronde is vrijwillig. Voor de gewone rondes betaal je 10 euro, de superronde kost 2 euro extra.

Prijzen
We hebben mooie prijzen, die te besteden zijn bij lokale ondernemers (o.a van Albert Heijn, Slagerij Gelderblom, Slijterij van Schaik dranken etc.) en een ronde met kerstgerelateerde prijzen!

We starten om 15.00 uur, de zaal gaat open om 14.30 uur.

Indien mogelijk is het fijn als je je eigen pen of stift kan meenemen.

Maandelijks
Elke maand organiseren het Dorpshuis een bingo. Normaliter op de laatste vrijdagavond van de maand. Deze keer is het een speciale editie i.v.m. Kerst, overdag op een zaterdag.

Meedoen?
Aanmelden is niet noodzakelijk, maar mag wel. Gebruik hiervoor het aanmeldformulier, of neem contact op met de beheerder van het Dorpshuis: 06-21664918.