Creëer je eigen voorjaarsbloemstuk

Het Dorpshuis Fort Vreeswijk organiseert een workshop voorjaarsbloemstuk maken. Onder begeleiding van Carin Laarman schik je een bloemstuk dat mooi past bij de lente. Uiteraard neem je het resultaat mee naar huis.

Het Dorpshuis zorgt voor de materialen voor het bloemstuk zelf. Graag zelf een snoeischaar en ijzerdraadtangetje meenemen als je dat hebt.

Praktische informatie
Wanneer: woensdag 5 april 2023 (start 19.30 uur)
Waar: Dorpshuis Fort Vreeswijk (Fort Vreeswijk 1, 3433 ZZ Nieuwegein)
Entree: € 25,-. (N-pas € 5,-). Deze prijs is incl. de materialen voor het bloemstuk.

Aanmelden kan t/m 27 maart via het aanmeldformulier of door contact op te nemen met de beheerder: info@fortvreeswijk.nl /06-21664918.

Vooraf betalen
Wil je meedoen aan deze workshop, dan moet er vooraf betaald worden. Dat kan op de volgende manieren: pinnen of contant betalen in het Dorpshuis, of het verschuldigde bedrag overmaken t.n.v. Stichting Dorpshuis Fort Vreeswijk, rekening NL45RABO0311904297. o.v.v. je naam + Voorjaarsbloemstuk 5 april.

Voor N-pas houders geldt dat overmaken niet mogelijk is. We willen je N-pas graag zien, en vragen je daarom om langs te komen in het Dorpshuis voor de betaling.

Betalen kan t/m 30 maart. Pas na betaling is je deelname definitief. Ben je daarna alsnog verhinderd, dan is geld retour krijgen geen optie: de materialen zijn dan namelijk al ingekocht.