Mama-café: Herstellen na een bevalling

Een extra bijeenkomst van het mama-café, de inloopochtend voor jonge moeders in Dorpshuis Fort Vreeswijk.

Bevallen is een grote gebeurtenis: je kindje wordt geboren, en jij wordt moeder. Elke geboorte- en verlieservaring verdient aandacht en verwerking. Als je negatieve gevoelens hebt overgehouden aan de periode rond de geboorte van je kind, of je voelt je niet meer jezelf, of je hebt klachten, dan sta je daar niet alleen in.

Deze bijeenkomst is er voor moeders die samen in gesprek willen gaan met hersteltherapeut Meike Staleman. Zie voor meer informatie over Meikes werk www.doulameike.nl.

Let op: deze bijeenkomst is – in tegenstelling tot andere activiteiten van het mamacafé – ‘s avonds. De start is om 19.30 uur.

Aanmelden
Aanmelden kan t/m 7 november via het aanmeldformulier of door contact op te nemen met de beheerder van het Dorpshuis via info@fortvreeswijk.nl / 06 21664918.

Kosten
Deelname is gratis.

Het mamacafé
Elke vrijdagochtend (10.00-11.45 uur) kunnen jonge moeders met hun baby terecht in het mama-café in het Dorpshuis. Om andere ouders te leren kennen, te delen wat je bezighoudt of gewoon een praatje te maken. Eén keer per maand wordt er een speciale gast uitgenodigd.