Familiespeurtocht door sprookjesachtig Vreeswijk

Kerst is bij uitstek een gezellige tijd om spelletjes te doen met de familie.

De redactie van de Beugelaer nodigt jullie uit om mee te doen aan de familiespeurtocht. Zoek de Vreeswijkse Kerstballen én de letters. Je vindt ze in een aantal etalages in het oude dorp. Maak van de letters een woord. Als dat het juiste woord is, dan maak je kans op een prijs, zoals een setje van drie Vreeswijkse Kerstballen in luxe cadeauverpakking.

Lever het formulier in bij De Stijl, Knus bij Ann, Broodje Vreeswijk en Bloemenshop4roses.

Op het opdrachtenblad zie je foto’s van etalages. Als je een Vreeswijkse Kerstbal ziet, dan teken je deze in de foto van de etalage wáár de kerstbal ligt of hangt en noteer je de letter.

Hier volgt later het opdrachtenblad.

Moonlight Shopping

Wat is er leuker om op 16 december ’s avonds even te wandelen in het dorp. Het is alleen voor de inwoners van Vreeswijk die een kop warme chocolademelk kunnen drinken. De winkeliers zorgen voor cadeautjes en leuke kortingen. Ook zijn er drankjes en hapjes. Bij diverse winkels is de unieke Vreeswijkse Kerstbal te koop.

Unieke Vreeswijkse Kerstbal

Met een eigen skyline is daar dan eindelijk de unieke Vreeswijkse Kerstbal. Op de skyline herken je de panden Dorpsstraat 35 en Dorpsstraat 36, het kippenbruggetje en de Barbarakerk. De Vreeswijkse Kerstbal is er in het bordaux rood en in het zilver. Prijzen: per stuk € 5,95, per set van 3 stuks € 15,95.

De sets (in luxe zilveren verpakking) zijn er in twee varianten: 2 rode ballen en 1 zilveren of 2 zilveren en 1 rode. Met de opbrengst ondersteunt u de Vreeswijkse activiteiten.

U kunt de unieke Vreeswijkse Kerstbal kopen bij: De Stijl, Knus bij Ann, Broodje Vreeswijk en Bloemenshop4roses.