Sluizenfestival

Op zaterdag 15 juni 2019 wordt door het zeemanskoor De Brulboei voor de tiende keer het Sluizenfestival georganiseerd. Het festival is een vast onderdeel van het zomerweekend, dat ooit gestart is door de activiteitengroep Vreeswijk.

Sluizenfestival

Het geweldige openlucht theater van de Oude Sluis, midden in het centrum van het oude dorp Vreeswijk, zal ook nu weer het decor zijn. Vanaf de trappen van de sluis en de kademuren zijn de optredens van de deelnemende koren fantastisch te zien en te beluisteren. Daarbij staan de vele stoelen van de rond de sluis gevestigde plaatselijke horecaondernemingen gastvrij voor u klaar. De koren die dit jaar aanwezig zullen zijn brengen ongetwijfeld iets bijzonders.

Uit de voorgaande edities kozen we er voor het popkoor “Amazing” uit Nieuwegein nog een keer uit te nodigen. Daarnaast zal het schipperskoor “Eb eb Vloed” uit Zwijndrecht voor de Vreeswijkse bevolking optreden. We zijn bezig om een heel speciale act vast te leggen. Beslist een aanrader en/of publiekstrekker. Voor verdere informatie zie www.debrulboei.nl