Soep & Cultuur: Pia3 Beestelboel

Op zondag 26 november vindt Soep & Cultuur weer plaats in het Dorpshuis Fort Vreeswijk. Genieten van een cultureel optreden, en voor wie wil is er een kopje huisgemaakte soep.

Drie pianisten, twee piano’s. Met composities van o.a. Saint-Saens, Ravel en Grieg hangen Yolanda van Greevenbroek, Mildred Rijneker en Flor Verhey de beest uit. Er komen brullers, stampers, fladderaars en een dromerige zwaan voorbij. En pas op: de wolf is terug!

Dit optreden hebben we helaas twee keer moeten annuleren door corona dus we zijn heel blij dat het nu wel kan plaatsvinden – drie maal is scheepsrecht.

Zeer geschikt voor kinderen

Pia3 Beestenboel is voor pianoliefhebbers en dierenvrienden van alle leeftijden. Vooral voor kinderen is het een geweldig leuke voorstelling! Kom verkleed of geschminkt, en neem je knuffel mee als je dat leuk vindt.

Kosten

De entree kost € 2,-. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen! Voor € 2,50 geniet je daarnaast van een kop huisgemaakte soep.

Aanmelden

Vooraf aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen.

Over Soep & Cultuur

Elke laatste zondag van de maand (16.00-17.00 uur) organiseren het Dorpshuis Fort Vreeswijk Soep & Cultuur. We starten de middag met een voorstelling, en sluiten de middag af met een kop huisgemaakte soep.