Soep & Cultuur optreden

Elke maand organiseert het Dorpshuis Soep & Cultuur. Deze keer treedt de Magical McCartney Tour op.

Peter Elbertse (zang, piano), Ad Elbertse (teksten, zang) en Barend Lapperre (zang) duiken in het uitgebreide oeuvre van Paul McCartney. Samen brengen ze bekende, maar ook verrassende onbekende songs uit alle fases van de carrière van deze levende legende: van zijn allereerste composities en zijn legendarische decennium bij The Beatles, tot Paul McCartney and Wings, zijn soloplaten en het heden.

Uitleg

Naast zang van dit trio en begeleidende pianomuziek van Peter, geeft Ad meer informatie over de achtergronden van de songs, geïnspireerd op bijbehorende teksten uit de 2-delige biografie ‘Lyrics’ van de inmiddels 81-jarige ‘Sir’.

In dit fenomenale boek brengt Paul McCartney zijn leven en werk tot leven door de lens van 145 songteksten. Van zijn allereerste composities en zijn legendarische decennium bij The Beatles tot het heden. Paul deelt definitieve versies van al zijn teksten, beschrijft de omstandigheden waaronder ze geschreven zijn en de mensen en plekken die ter inspiratie dienden.

“De songs brengen herinneringen boven aan het ontstaan van de liedjes, maar ook aan belangrijke gebeurtenissen in die tijd. […] Door de omvang en gedetailleerdheid komt De
Lyrics het dichtst in de buurt van een autobiografie van een Beatle.”, aldus OOR.

Datum

Zondag 25 februari (16.00-17.00 uur)

Kosten

De entree is € 2,-. Voor € 2,50 extra geniet je daarnaast van een kop huisgemaakte soep.

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen.

Soep & Cultuur

Elke laatste zondag van de maand (16.00-17.00 uur) organiseert het Dorpshuis Soep & Cultuur. De middag start met een voorstelling, en wordt afgesloten met een kop huisgemaakte soep.