Vreeswijk in beweging

Tijdens de Nationale Sportweek organiseert Vitaal Vreeswijk – een initiatief van het Dorpshuis Fort Vreeswijk – veel leuke sport- en beweegactiviteiten in Vreeswijk. Hieronder zie je wat er wanneer en voor wie wordt georganiseerd.

De activiteiten

De Nationale Sportweek vindt plaats van 21 t/m 26 september. Vitaal Vreeswijk organiseert verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo is er o.a. een beweegparcours voor peuters, een survival run voor iets oudere kinderen, een fietstocht, salsadansen, koersbal en dansen op de stoel voor 65+ en mensen met dementie. Zie de website van het Dorpshuis voor het volledige programma.

Over Vitaal Vreeswijk

Het Dorpshuis is met Vitaal Vreeswijk gestart om meer Vreeswijkers lekker te laten bewegen. Velen hebben gemerkt hoe fijn bewegen is en dat je daar extra energie van krijgt. Samen bewegen maakt het een stuk gezelliger! De Sport- en Beweegweek is een mix van activiteiten die sowieso al georganiseerd worden op het Fort en nieuwe activiteiten. Zo is er voor iedereen wat wils!

Het blijft niet bij deze ene week! Vitaal Vreeswijk organiseert graag meer van dit soort activiteiten, zodat iedereen blijft bewegen. Daar kunnen ze nog wel wat hulp bij gebruiken. Wil je ook meehelpen of heb je een leuk idee om te organiseren? Stuur dan een berichtje naar vitaal@fortvreeswijk.nl of bel met Marjon (06-41668935).