Wandelen in Vreeswijk

Kaarslicht in Vreeswijk kan vanwege de corona maatregelen helaas ook dit jaar niet plaats vinden. Daarom gaan we net als vorig jaar ons dorp extra in kerstsfeer brengen.

Net als vorig jaar zijn verspreid door het dorp ruim 20 verlichte kerstbomen neergezet en er wordt gezocht naar mogelijkheden om kerstmuziek te laten klinken.

De historische schepen in de museumhaven en in de passantenhaven voor historische schepen zullen ook verlichting gaan voeren. Zo kunt u tijdens een wandeling toch genieten van lichtjes en kerstmuziek in Vreeswijk.

En wat zal het leuk zijn om tijdens het wandelen kinderen met lampionnetjes tegen te komen. Zelfgemaakt in Dorpshuis ’t Fort of thuis, sfeervol zal het zeker zijn.

Dromefilmpje Kaarslicht in Vreeswijk 2019

Verlicht Vreeswijk met dank aan

De hele maand december tot aan Drie koningen is het oude dorp weer een plaatje om te zien door de kerstbomen die overal verspreid staan, maar vooral ook door de verlichting die aangebracht is door de vrijwilligers van de Activiteitengroep. Dit alles is niet mogelijk zonder de vele bedrijven die bereid zijn om Verlicht Vreeswijk financieel of in natura te steunen. Heel veel dank aan de sponsors!