Kom je ons helpen bij het sfeervolle evenement Kaarslicht in Vreeswijk?

Je komt in een leuk en gezellig team met vrijwilligers. Tijdens de vergaderingen een hapje en een drankje. Op de dag zelf wordt er voor eten en drinken gezorgd.

Allrounder(s)

Op de dag van Kaarslicht in Vreeswijk, woensdag 13 december 2023, versier je met anderen het dorp. Denk hierbij aan het vullen en aanbrengen van fakkels, plaatsen van potjes rond de Oude Sluis, het helpen met de opbouw van de markt etc. Na afloop van het evenement helpen om alles weer op te ruimen.

Tijdsbesteding op de dag zelf ongeveer 8 uur.

Tijdens het evenement is er voldoende tijd om te genieten van wat Kaarslicht in Vreeswijk te bieden heeft.

Notulist

Samen met de coördinator stel je de agenda van de overleggen op en vervolgens zorg je voor de verslaglegging.

De voorbereidingsgroep voor Kaarslicht in Vreeswijk komt acht keer bijeen in de periode juli- december, de overleggen zijn ’s avonds en duren 1,5-2 uur.

Op woensdag 13 december 2023, de dag van Kaarslicht in Vreeswijk heb je geen werkzaamheden en kan je genieten van het evenement.

Korencoördinator

Jaarlijks schrijf je koren en muziekgroepen aan die eerder aanwezig waren tijdens Kaarslicht in Vreeswijk. Ook werf je nieuwe koren om hun kerstrepertoire ten gehore te brengen. Je verzorgt de communicatie met alle deelnemers en zorgt dat zij tijdig alle benodigde informatie ontvangen. Hiervoor maak je gebruik van het specifieke e-mailadres voor koren. Je houdt het overzicht van contacten en toezeggingen bij en maakt de planning voor de verdeling van de koren over het evenemententerrein.

Vanaf september tot medio december verwerk je 2 tot 3x per week de berichten in de mailbox en besteed je 3-4 avonden aan de planning. Je woont een aantal malen de voorbereidende overleggen bij om terugkoppeling te geven en verder af te stemmen.

Tijdens het evenement op woensdag 13 december 2023 ben je gastdame/heer voor de koren.

Help je mee aan het mooiste evenement van Nieuwegein?

Voor informatie of aanmelden kan je mailen naar kaarslicht@invreeswijk.nl