Kaarsjesvaart in Vreeswijk

‘Kaarslicht in Vreeswijk’ is een bijzonder evenement, dat het oude Vreeswijk spreek-woordelijk in vuur en vlam zet. Het is een feest dat zowel uitbundig als ingetogen is, en waar Museumwerf Vreeswijk zich graag bij aansluit. Dan geven de vele waxinelichtjes op het werfterrein de looppaden weer en hullen ze attributen in sprookjessfeer, terwijl houtgestookte vuurkorven de winterse kilte verjagen. Dan is ons warme en gezellige Theehuys het podium voor koren en muzikanten. Je kijkt uit op de Historische Haven Vreeswijk, waar kaarsjes de fraaie contouren accentueren van oude binnenvaartschepen. 

Speciaal voor Kaarslicht in Vreeswijk zet de Museumwerf drie rondvaartboten in en kunt u vanaf het water genieten van dit bijzondere evenement. Voor deze gelegenheid zelf ook feestelijk opgetuigd, varen de kagenaar Hoop en Vertrouwen en het Romeinse schip Per Mare Ad Laurium af en aan langs de sfeervolle kades en huizen. Opstaphalte is de lage loswal aan de Dorpsstraat.

Vol = vol. Kaartverkoop à € 6,- p.p. kan ter plaatse met de pin worden voldaan. Dit alles onder voorbehoud van eventuele nieuwe covid-maatregelen die bij het ter perse gaan van deze Beugelaer nog niet bekend waren.