All You Need is Fun Bus

Wij schminken, zetten glittertattoos, hairextensions en kunnen eventueel vlechten met gekleurd haar. Verder mogen de kinderen even in de bus, als ze dat leuk vinden, daar staat disco aan. Van 9:00 tot 16:00 uur staan wij in de Margrietstraat/hoek Mauritsstraat.

Op gewenste locatie

Wij komen met de partybus op gewenste locatie en blijven het gehele feestje op deze plek staan. Er wordt dus niet gereden met kinderen of mensen achterin.

  • Fun pakketten Wij kunnen de pakketten ook in thema geven zoals Tik tok, Mine craft, Fortnite, LOL, etc. en natuurlijk zijn eigen ideeën ook te bespreken)
  • Bruiloften (Wil je entertainment voor de kinderen op jullie bruiloft? Huur de Fun-Bus! Mogen ze geschminkt of geglitterd worden? Even uitrazen met de karaokeset of een lekker een potje gamen?)
  • Bedrijfsfeesten Met de Fun-Bus op jullie bedrijfsfeest is het voor de kinderen ook een groot feest! Wij zijn er voor de kleintjes (en ook de grote mogen natuurlijk wat Fun meebeleven)
  • Goede Doelen (Van elk verkocht pakket dat bij ons wordt afgenomen zetten wij 10% opzij om daarvan een kinderfeestje te kunnen weggeven)