Run-for-KiKa marathon runners

Dit jaar kregen Run-for-KiKa marathon runners Tonie Smits en Eric Martherus het verzoek van de organisatie om iets leuks te doen voor Koningsdag en….de Vreeswijkse Zomeravond Fair!

Oranje versierde kraam

Beide Nieuwegeinse runners Tonie Smits (Vreeswijk) en Eric Martherus (Galecop) gebruiken hun sport, het hardlopen, om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor KiKa. KiKa financiert onderzoek naar kinderkanker en probeert hiermee de genezingskans bij kinderen met kanker te vergoten naar 95%.

Koningsdag zal mede in het teken staan van wat er gaat gebeuren op de Vreeswijkse Zomeravond Fair! Dus kom op Koningsdag even langs onze KiKa-kraam, die wij ter beschikking hebben gekregen van de organisatie van Koningsdag. Bij de kraam van KiKa kan je een donatie doen, een spelletje spelen of een figuur laten sminken! Ook verkopen we KiKa-armbandjes, KiKa-zonnebrillen en meer leuks.

Onze oranje versierde kraam staat aan de Oude Sluis tegenover modezaak De Oude Sluis. Op de Vreeswijkse Zomeravond Fair zijn wij voornemens om een badeendenrace te organiseren. Wij zullen dan duizenden badeendjes te water laten in de Oude Sluis. Aan deze badeendenrace is een verloting verbonden waarvan de opbrengst is bestemd voor Kika. Loten kun je o.a. kopen bij onze kraam op Koningsdag.

Iedereen kan meedoen aan de badeendenrace. Uiteraard zullen wij zorgen voor mooie prijzen! Je kunt onze actie ook alvast steunen door een bezoekje te brengen aan onze site www.runforkikamarathon.nl/tonie-en-eric