Ondernemer in beeld in de Beugelaer

Bij de Ondernemer in Beeld draait het natuurlijk om ondernemen, maar vooral ook om de ondernemer zelf.

Vishandel M. Plugge

Steevast op vrijdagochtend rond kwart over negen rijdt de visverkoopwagen van Martin Plugge over de Lage Brug. Een vertrouwd beeld, al heel veel jaren. Met behulp van rijplaten loodst hij geroutineerd zijn verkoopwagen naar de vaste stek bij het Kippenbruggetje. Hij voelt zich daar ‘als een vis in het water’. Om tien uur is de wagen operationeel en helpt vaste medewerker Leanne de eerste klanten. Het is meteen aanpakken en dat gaat vrijwel de hele dag zo door.

Lees artikel Beugelaer 2 2022

De Oude Sluis Men & Women

Dat een Vreeswijks familiebedrijf zijn 100-jarig bestaan mag vieren is met recht een bijzondere gebeurtenis. Henk en Wieneke Ariese is het als 3e generatie gelukt het succesverhaal van De Oude Sluis Men & Women voort te zetten. De basis van hun succes is steeds weer goed inspelen op wat de klant wil en blijven investeren en innoveren. Samen met hun trouwe klantenkring hebben ze de eerste week van oktober het 100-jarig jubileum feestelijk gevierd.

Lees artikel Beugelaer 1 2022

Verstegen Grijpers

Vreeswijkse smederij groeit uit tot wereldwijde leverancier van grijpers. Begonnen als smederij op het Frederiksoord waar grijpers voor de Vreeswijkse zandschippers gemaakt werden, is Verstegen Grijpers inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd concern. Grijpers, van klein tot huizenhoog formaat, vinden vanaf een steenworp afstand van Vreeswijk hun weg naar 110 landen over de hele wereld.

Lees artikel Beugelaer 5 2021

Accuraat Plaagdierenbestrijding

Waar vogelvoer of etensresten te vinden zijn, daar zijn plaagdieren graag! Last van ratten, muizen, wespen, bijen of andere plaagdieren in en om de woning? Bel 14 030 en geboren en getogen Vreeswijker John Zuurhout helpt u uit de brand!

Lees artikel Beugelaer 4 2021

Autobedrijf Cluistra

Van Vreeswijkse dorpsgarage tot regionaal mobiliteitscentrum. Wie in Vreeswijk opgegroeid is zal zich zeker de dorpsgarage
met het Shell tankstation op de Handelskade herinneren.

Lees artikel Beugelaer 3 2021

EMM Goudsmederij

Margareth van den Heuvel: “Als het gevoel goed is, komt dat in het sieraad terug”. Begonnen op een zolderkamer in haar ouderlijk huis is Margareth van den Heuvel met haar goudsmederij eMM alweer 10 jaar gevestigd aan het Raadhuisplein in Vreeswijk.

Lees artikel Beugelaer 2 2021

PCB Uitvaartzorg

Voor Vreeswijkers is PCB Uitvaartzorg geen onbekende naam. Al 15 jaar heeft PCB op Dorpsstraat 6 een uitvaartwinkel. Iedere donderdagmiddag is een medewerker van PCB aanwezig.

Lees artikel Beugelaer 1 2021