Relatietherapeut en Mediator

Gaat het al een tijdje niet meer goed in je relatie. Is de koek op of wil je er samen nog voor vechten maar weet je niet hoe. Soms kan zelfs een persoonlijke angst of trauma uit het verleden een fijne relatie flink in de weg staan. Wil jij die stip op de horizon weer zien en je blik weer kunnen richten op de toekomst. Met of zonder je huidige partner. Als ervaren Relatietherapeut en Mediator begeleidt Anja van Ree al sinds 2014 stellen die hiermee worstelen.

Waar kan zij jou mee helpen?

Therapievormen

Loop je vast in je relatie doordat je in het verleden een traumatische ervaring op hebt opgedaan. Raak je het contact hierdoor met je partner kwijt. Ben je op zoek naar rust. Wil jij een nare gebeurtenis in het verleden los kunnen laten, maar is je dat met reguliere therapie niet gelukt? Mijn doel is mensen hun levensvreugde weer terug te geven. Door op een zeer effectieve wijze te helpen. Mijn methodieken zijn afgestemd op de persoon of personen die ik voor mij heb. Tijdens de intake inventariseren wij wat er bij jou of bij jullie past. Zonder wachttijd.

Scheidingsbemiddeling

Als je gaat scheiden komt er veel op je af. Praktisch, emotioneel en financieel. Uit ervaring weet ik dat een scheidingstraject lastig kan zijn. Vaak is het nog heftiger als er (kleine) kinderen bij betrokken zijn. Hoe zit het met de woning? Moet het huis verkocht worden of kan één van jullie hierin blijven wonen? De inboedel, het spaargeld, het pensioen, wat gaat daarmee gebeuren? Scheidingsbemiddeling door een mediator kan je daarbij helpen.

Contactgegevens

  • Anja van Ree
  • Zandoever 9
  • 3433 DA Nieuwegein
  • 06-24576241

Openingstijden