Geniet nooit met mate

Met een warme uitstraling, zonnige terrassen aan de rivier, en een smaakvolle menukaart, is Brasserie het Raadhuis misschien wel het mooiste plekje van Vreeswijk. Brasserie het Raadhuis heeft een huiselijke en gezellige sfeer waar iedereen, van jong tot oud, zich thuis voelt. Een gezellig drankje, een smaakvolle lunch, of een heerlijk diner, het kan allemaal bij Brasserie het Raadhuis.

Prachtig uitzicht

Brasserie Het Raadhuis biedt een prachtig uitzicht over de Lek. Op het zonnige terras aan de achterzijde kunt u in alle rust genieten van langsvarende boten. Binnen is het gezellig bijpraten in het Lounge gedeelte of lekker genieten in de andere ruimte. De ongedwongen sfeer maakt dit een plek voor iedereen. Bovendien zijn wij de ideale locatie voor bruiloften, high tea’s, zakelijke evenementen, condoleances en nog veel meer. Van kleine persoonlijke bijeenkomsten tot grote feestelijke evenementen, wij bieden u de service en faciliteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De beste ingrediënten

Bij Brasserie Het Raadhuis gebruiken we uitsluitend producten van hoogstaande kwaliteit. Bij alle gerechten met brood gebruiken we zuurdesem brood van Van Menno. Als je zelf wel eens brood hebt gebakken dan weet je dat vier ingrediënten de hoofdrol spelen: meel, water, rijsmiddel en zout. Voor het meeste brood is dat rijsmiddel gist. Bij het maken van desembrood voegen bakkers geen gist toe, maar een moederdeeg. Dat is een papje van meel of bloem met water, dat de bakker uren, soms dagen laat rijzen. In dat desempapje doen de melkzuurbacteriën en natuurlijke gisten vanzelf hun werk. Spontane fermentatie, met een mooi woord. Eigenlijk net zoals bij het maken van wijn de natuurlijke suikers in de druiven vergisten tot alcohol. Door het deeg steeds aan te vullen met bloem en water, komt de bakker tot de ideale verhouding voor het bakken van zuurdesem. Een vollere smaak, en een stuk gezonder!

Contactgegevens

  • Brasserie Het Raadhuis
  • Raadhuisplein 1
  • 3433 ZA Nieuwegein
  • 030-202 1392

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00-22:00
Woensdag 11:00-22:00
Donderdag 11:00-22:00
Vrijdag 11:00-22:00
Zaterdag 11:00-22:00
Zondag 11:00-22:00