Gezellig en persoonlijk

Knus brengt de gezelligheid en persoonlijkheid van de oude dorpswinkel terug in het straatbeeld van Vreeswijk. Het is onze passie jou een huiselijk en ontspannen verwenmomentje te geven op ieder moment van de dag. De zorgvuldig geselecteerde koffie- en theesoorten zijn eerlijk en duurzaam en hebben de ‘echte’ smaak van vroeger.

Knus staat garant voor goede koffie en thee

Je kunt bij Knus gezellig binnen lopen voor een lekkere kop koffie en thee met dagelijks huisgemaakte appeltaart en/of taart van het seizoen. Aangevuld met muffins en koekjes. Tijdens de lunch kan je kiezen uit een variëteit aan belegde boterhammen en is er iedere week een andere soep. Je kan in alle rust bij ons aan een tafeltje komen zitten maar je kan het ook meenemen.

Gezellig in onze winkel of op locatie

Vanuit Knus worden er diverse arrangementen aangeboden. Een High-Tea, deze kan zowel in de winkel als bij jou thuis. Wij onderscheiden ons door thuis de tafel mooi te dekken met tafelkleden en mooi vintage servies. Ook aan de kinderen is gedacht. Een verjaardagsfeestje voor stoere bakkers of kleine dames op de thee is mogelijk. Wij bieden verschillende arrangementen voor jong en oud.

Contactgegevens

  • Knus bij Ann
  • Dorpsstraat 40
  • 3433 CL Nieuwegein
  • 06-41922102

Openingstijden

Woensdag t/m zaterdag 09:00-17:00
Zondag t/m dinsdag Op afspraak