Optimaal van het leven genieten

“Optimaal van het leven genieten, oftewel alles uit het leven halen begint toch wel met goed zicht. Beperkt zicht of andere gerelateerde klachten kunnen een belemmering worden in het dagelijks leven. Terwijl de oplossing vaak dichterbij is dan je zelf denkt….”

Ons deskundige team

“Onze ogen zijn toch wel het meest ingenieuze lichaamsdeel wat we bezitten. We kunnen met onze ogen kleuren en details waarnemen maar ook gevaren herkennen. Daarom is het van essentieel belang om goed voor je ogen te zorgen.”

Ons deskundige team staat 6 dagen in de week klaar om je ogen te meten en je te adviseren. Onze doelstelling is om voor u de best passende kijkoplossing te vinden, zodat je weer optimaal kunt zien. Team Remco Optiek staat voor goede kwaliteit, duurzaamheid en goede service. Onder het genot van een kopje koffie kun je een kijkje nemen in onze uitgebreide collectie correctie brillen, kinderbrillen en zonnebrillen.

Niet ieder brilmontuur krijgt zomaar een plekje op onze rekken

Na 25 jaar ervaring op het gebied van brilmonturen stellen leert men de gebruiksvriendelijkheid van bepaalde type materialen en haalt men al snel de kinderziektes eruit. Men leert de kwetsbare delen herkennen tijdens het gebruik maar ook tijdens het stellen van monturen. Daarom zoeken wij altijd naar duurzame gebruiksvriendelijke brilmonturen met een optimaal draagcomfort.

Ieder gezicht is anders

De één heeft een rond gezicht, de ander ovaal of de ander juist ontzettend smal. Voor ons team ligt daar juist de uitdaging een passend montuur voor ieder type gezicht te zoeken. Ieder jaar bezoeken wij meerdere beurzen om op de hoogte te blijven om de nieuwste trends net even voor te zijn.

Contactgegevens

  • Remco Optiek
  • Dorpsstraat 32
  • 3433 CK Nieuwegein
  • 030 - 606 07 13

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:30-18:00
woensdag 09:30-18:00
donderdag 09:30-18:00
vrijdag 09:30-18:00
zaterdag 09:30-17:00
zondag gesloten