Terug in de tijd met de Authentieke Dag Vreeswijk!

Op zaterdag 7 september 2024 waant u zich in het verleden tijdens de 14e editie van de Authentieke Dag Vreeswijk. De pittoreske dorpskern van Vreeswijk wordt weer gevuld met glimmende oldtimers, nostalgische ambachten en tal van andere authentieke activiteiten.

Meer dan 200 juweeltjes van klassiekers zijn te bewonderen, van oude motoren, brommers, tractoren, vrachtauto’s tot klassieke auto’s, waaronder meerdere Amerikaanse sleeën met hun grote vleugels en prachtige chromen bumpers.

Op deze dag staan oude vervoermiddelen centraal en worden vroegere ambachten en gebruiken gedemonstreerd. De deelnemers zullen vanaf 8.00 uur ontvangen worden waarna zij om 10.00 uur vertrekken voor een mooie rondrit door de regio. Tussen 13.30 en 14.00 uur zullen zij weer in Vreeswijk terugkeren voor een static show. De verwachting is dat u rond 14.00 uur terug bent en dat u uw voertuig in ieder geval tot 16.00 uur laat staan om de bezoekers de kans te geven te genieten van al het moois en om de verkeersbewegingen voor de veiligheid te beperken. Voor voertuigen die op een aanhangwagen o.i.d. worden meegenomen is er een parkeervoorziening in de buurt aanwezig.

Bezoekers kunnen gedurende de hele dag genieten van allerlei kraampjes met o.a. lekkernijen en oude ambachten. Daarnaast is het natuurlijk goed toeven op één van de vele terrassen die Vreeswijk rijk is. Ook muziek zal niet ontbreken.

Inschrijving geopend!

We zijn druk bezig om de registratie website weer klaar te zetten. Bent u een eerdere deelnemer dan ontvangt u een mail wanneer de inschrijving weer geopend is. We zetten vanaf 1 april de inschrijving weer open en kunt u zich uitsluitend registreren met voertuigen van 40 jaar of ouder.

Klik hier om u in te schrijven.

 

Rij mee op deze unieke dag in een authentieke setting

De organisatie van de Authentiek Dag Vreeswijk is alweer druk aan de gang met het organiseren van een veilige en feestelijke 14e ADV , d.d. 7 september 2024, in en rond de oude dorpskern van het monumentale Vreeswijk.

De Authentieke Dag Vreeswijk is een uniek evenement. De tijd van weleer wordt tastbaar in de nostalgische sfeer van het oude schippersdorp. U bent er toch ook bij met uw klassieke voertuig?

 

Video Verslag 2021

Brommers

Eindelijk het is zover, iets wat nooit had mogen ontbreken. BROMMERS!  Vanaf de 12e editie hebben wij naast de ritten voor de reeds bekende voertuigen ook een mooie rit voor de brommers. Daarnaast zijn genoeg activiteiten om er een geweldige dag van te maken.

Impressie start brommers 2023

Vrachtwagens

Vrachtwagens verzamelen zich vanaf 8:30 uur op de Handelskade. Vanaf 9:45 uur vertrekken de vrachtwagens over de Koninginnenlaan voor de rit. De vrachtwagens worden rond 12:00 uur terug verwacht en worden opgesteld op de Prins Hendriklaan.

Tractoren

Tractoren vertrekken om 10:00 uur vanaf de Oude Sluis. De tractoren worden retour verwacht rond 13:30 uur. Static show op de Oude Sluis.

Let op de aankomsttijd is een indicatie en er kunnen geen rechten aan worden toegekend.

Autos en motoren

De luxe wagens en motoren vertrekken vanaf de Oude Sluis tussen 10:15 uur en 11:00 uur. De voertuigen rijden door de startboog en beginnen aan hun 70 kilometer lange rit.

De voertuigen worden tussen 12:00-13:00 terug verwacht.

Authentieke markt

Tussen 10:00 en 16:00 kunt u genieten van een gezellige authentieke markt met diverse koopwaar. Denk aan heerlijke hapjes, maar ook leuke authentieke producten. Alles op een gepaste afstand zodat een veilig bezoek mogelijk is. De markt vindt u op de Koninginnenlaan voor de Barbera Kerk en aan het begin van de dorpsstraat

Authentieke Dag Sponsoren 2023

We kunnen niet zonder onze sponsoren, die elke editie weer mogelijk maken.

 

Wilt u sponsoren mailt u dan met info@authentiekedagvreeswijk.nl