Authentieke Dag Vreeswijk

Start de motoren, we mogen weer! Zaterdag 4 september 2021 ronken van 12.00 tot 17.00 uur de klassiekers door Vreeswijk. Volle aandacht is er voor het rijdend erfgoed. En dan moet je denken aan allerlei verschillende oldtimers ouder dan veertig jaar, trucks, trekkers, motoren en bromfietsen. Tussen het prachtige rijdend erfgoed hoort natuurlijk ook de muziek uit die jaren. Er valt dan wel veel te zien, maar zeker ook veel te horen.

Omdat het dit jaar 50 jaar geleden is dat Vreeswijk en Jutphaas samen zijn gegaan in Nieuwegein is er gekozen voor een echt 70's thema. Even terug naar 1971 met leuke aankleding en passende muziek.

Uiteraard houden we rekening met de dan geldende maatregelen, en zorgen we voor een veilig evenement voor alle bezoekers.

Rij mee op deze unieke dag in een authentieke setting

De organisatie van de Authentiek Dag Vreeswijk is alweer druk aan de gang met het organiseren van een veilige en feestelijke 11e ADV , d.d. 4 september 2021, in en rond de oude dorpskern van het monumentale Vreeswijk.

De Authentieke Dag Vreeswijk is een uniek evenement. De tijd van weleer wordt tastbaar in de nostalgische sfeer van het oude schippersdorp. U bent er toch ook bij met uw klassieke voertuig? Schrijf u via dit formulier snel in, want het aantal deelnemers is dit jaar beperkt.

Digitale plattegrond

Wilt u niets missen van wat er te doen is tijdens de Authentieke Dag? Op de digitale plattegrond kunt u gemakkelijk zien waar wat plaatsvindt. Deze komt kort voor het evenement online beschikbaar.

Door gebruik te maken van de digitale kaart, hoeft u niets te missen. Het evenemententerrein is op de kaart mooi in beeld gebracht. We hopen dat u daardoor met nog meer plezier de Authentieke Dag in Vreeswijk zult bezoeken.

Routekaart 2019

Alle voertuigen doen mee aan de ruim twee uur durende tourrit. Die rit voert hen langs de nieuwe Hollandse Waterlinie. De voertuigen starten op de Oude Sluis. Er wordt niet tegelijk gestart, maar één voor één. Voor en na de rit staan de voertuigen opgesteld in de dorpskern van Vreeswijk. Er zijn ongeveer 200 oldtimers, een aantal vrachtwagens, een handjevol fietsen, zo’n 20 motoren en 15 tractoren.

Klik op het icoon voor meer informatie en de routekaart. (Route 2021 komt in de week voor het evenement beschikbaar)

Vrachtwagens

Vrachtwagens verzamelen zich vanaf 8:30 uur op de Handelskade. Vanaf 9:45 uur vertrekken de vrachtwagens over de Koninginnenlaan voor de rit. De vrachtwagens worden rond 12:00 uur terug verwacht en worden opgesteld op de Prins Hendriklaan.

Tractoren

Tractoren vertrekken om 10:00 uur vanaf de Oude Sluis. De tractoren worden retour verwacht rond 12:30 uur. Static show op de Oude Sluis.

Let op de aankomsttijd is een indicatie en er kunnen geen rechten aan worden toegekend.

Luxe wagens en motoren

De luxe wagens en motoren vertrekken vanaf de Oude Sluis tussen 10:30 uur en 11:00 uur. De voertuigen rijden door de startboog en beginnen aan hun 70 kilometer lange rit.

De voertuigen worden tussen 12:00-13:00 terug verwacht.

Agenda

Sponsoren

Digitale plattegrond 2019

Digitale plattegrond

Inschrijven klassiekers

Inschrijfformulier 2021