Authentieke Dag Vreeswijk

Zaterdag 2 september 2023 ronken van 10.00 tot 17.00 uur de klassiekers door Vreeswijk. Volle aandacht is er voor het rijdend erfgoed. En dan moet je denken aan allerlei verschillende oldtimers ouder dan veertig jaar, trucks, trekkers, motoren en bromfietsen. Tussen het prachtige rijdend erfgoed hoort natuurlijk ook de muziek uit die jaren. Er valt dan wel veel te zien, maar zeker ook veel te horen.

Er is vanaf 10:00 ook een authentieke markt met diverse leuke marktkramen. En, uniek dit jaar, vanaf 11 uur keert de Pieremachocheltocht weer terug in Vreeswijk. De door kinderen zelfgebouwde bootjes zullen door de Oude Sluis varen. Binnenkort kun je je inschrijven voor dit evenement. Houdt deze pagina daarom scherp in de gaten.

Video Verslag 2021

Rij mee op deze unieke dag in een authentieke setting

De organisatie van de Authentiek Dag Vreeswijk is alweer druk aan de gang met het organiseren van een veilige en feestelijke 13e ADV , d.d. 2 september 2023, in en rond de oude dorpskern van het monumentale Vreeswijk.

De Authentieke Dag Vreeswijk is een uniek evenement. De tijd van weleer wordt tastbaar in de nostalgische sfeer van het oude schippersdorp. U bent er toch ook bij met uw klassieke voertuig?

 

Brommers

Eindelijk het is zover, iets wat nooit had mogen ontbreken. BROMMERS!  Vanaf de 12e editie hebben wij naast de ritten voor de reeds bekende voertuigen ook een mooie rit voor de brommers. Daarnaast zijn genoeg activiteiten om er een geweldige dag van te maken.

Vrachtwagens

Vrachtwagens verzamelen zich vanaf 8:30 uur op de Handelskade. Vanaf 9:45 uur vertrekken de vrachtwagens over de Koninginnenlaan voor de rit. De vrachtwagens worden rond 12:00 uur terug verwacht en worden opgesteld op de Prins Hendriklaan.

Tractoren

Tractoren vertrekken om 10:00 uur vanaf de Oude Sluis. De tractoren worden retour verwacht rond 13:30 uur. Static show op de Oude Sluis.

Let op de aankomsttijd is een indicatie en er kunnen geen rechten aan worden toegekend.

Autos en motoren

De luxe wagens en motoren vertrekken vanaf de Oude Sluis tussen 10:15 uur en 11:00 uur. De voertuigen rijden door de startboog en beginnen aan hun 70 kilometer lange rit.

De voertuigen worden tussen 12:00-13:00 terug verwacht.

Authentieke markt

Tussen 10:00 en 16:00 kunt u genieten van een gezellige authentieke markt met diverse koopwaar. Denk aan heerlijke hapjes, maar ook leuke authentieke producten. Alles op een gepaste afstand zodat een veilig bezoek mogelijk is. De markt vindt u op de Koninginnenlaan voor de Barbera Kerk en aan het begin van de dorpsstraat

Authentieke Dag Sponsoren

We kunnen niet zonder onze sponsoren, die elke editie weer mogelijk maken.

 

Wilt u sponsoren mailt u dan met info@authentiekedagvreeswijk.nl