10e Authentieke Dag Vreeswijk

Zaterdag 7 september ronken van 10.00 tot 17.00 uur de klassieke motoren door Vreeswijk. Volle aandacht is er voor het rijdend erfgoed. En dan moet je denken aan allerlei verschillende oldtimers ouder dan veertig jaar, trucks, trekkers, motoren en bromfietsen. Tussen het prachtige rijdend erfgoed hoort natuurlijk ook de muziek uit die jaren. Er valt dan wel veel te zien, maar zeker ook veel te horen.

Unieke dag in een authentieke setting

Het jubilerende evenement heeft dit jaar als thema “Amerikaans”. Winkels, horeca, kramen en attracties zijn zoveel mogelijk aangekleed in Amerikaanse stijl. We verwachten dan ook meer Amerikaanse auto’s dan in voorgaande jaren. Klassiekers uit andere landen zijn natuurlijk ook welkom. De Authentieke Dag Vreeswijk is een uniek evenement. De tijd van weleer wordt tastbaar in de nostalgische sfeer van het oude schippersdorp. U bent er toch ook bij?

We zien u graag zaterdag 7 september a.s.

Klik hier om u in te schrijven

 

Digitale plattegrond

Wilt u niets missen van wat er te doen is tijdens de Authentieke Dag? Op de digitale plattegrond kunt u gemakkelijk zien waar wat plaatsvindt. Download snel de pdf op uw telefoon of tablet!

Door gebruik te maken van de digitale kaart, hoeft u niets te missen. Het evenemententerrein is op de kaart mooi in beeld gebracht. We hopen dat u daardoor met nog meer plezier de Authentieke Dag in Vreeswijk zult bezoeken.

Routekaart

Alle voertuigen doen mee aan de ruim twee uur durende tourrit. Die rit voert hen langs de nieuwe Hollandse Waterlinie. De voertuigen starten op de Oude Sluis. Er wordt niet tegelijk gestart, maar één voor één. Voor en na de rit staan de voertuigen opgesteld in de dorpskern van Vreeswijk. Er zijn ongeveer 250 oldtimers, een aantal vrachtwagens, een handjevol fietsen, zo’n 20 motoren en 15 tractoren.

Klik op het icoon voor meer informatie en de routekaart.

Marilyn Monroe is Hot

Memory Monroe en haar Marilyn Monroe belevenis maken de Authentieke Dag tot een bijzonder evenement waar nog lang over gesproken zal worden!

Klik op het icoon voor meer informatie.

Muziek op de Helling

Tussen het prachtige rijdend erfgoed hoort natuurlijk ook de muziek uit die jaren. Er valt dan wel veel te zien, maar zeker ook veel te horen.

Klik op het icoon voor meer informatie.

Vrachtwagens

Vrachtwagens verzamelen zich vanaf 9:30 uur op de Handelskade. Vanaf 10:30 uur vertrekken de vrachtwagens over de Koninginnenlaan voor de rit. De vrachtwagens worden rond 13:00 uur terug verwacht en worden opgesteld op de Prins Hendriklaan.

Tractoren

Tractoren vertrekken om 10:45 uur vanaf de Oude Sluis. De tractoren worden retour verwacht rond 14:30 uur. Static show op de Oude Sluis.

Let op de aankomsttijd is een indicatie en er kunnen geen rechten aan worden toegekend.

Muziek op de Prins Hendriklaan

SWINGDIXIE3 bestaat uit een trio binnen de PALL MALL JAZZ BAND. De leden van beide formaties zijn onder meer graag gehoorde gasten in de Haagse Jazz Club Session Band.

Klik op het icoon voor meer informatie.

Luxe wagens en motoren

De luxe wagens en motoren vertrekken vanaf de Oude Sluis tussen 11:00 uur en 12:30 uur. De voertuigen rijden via de spreekstalmeester door de startboog en beginnen aan hun 70 kilometer lange rit.

De voertuigen worden tussen 13:00-14:00 terug verwacht.

KiKa

Evenals vorige jaren is Team Tonie en Eric voor KiKa ook weer present op de Authentieke dag Vreeswijk 2019. Na de succesvolle Badeendjes-race die gehouden werd op de Vreswijkse Zomeravond fair, kunnen de kinderen nu eendjes vangen, en daarmee leuke prijsjes winnen!

Klik op het icoon voor meer informatie.

Sponsoren